Γιατί να αναβαθμίσεις: Η Apple σε ενθαρρύνει να πάρεις το iPhone 15 για να μη χάνεις χαρακτηριστικά

0
3

H Apple προσέθεσε μια ενότητα στον ιστότοπό της που έχει σκοπό να ενθαρρύνει τους πελάτες της που έχουν παλαιότερα iPhone να αναβαθμίσουν σε νέα μοντέλα.

Ο ιστότοπος επιτρέπει στους πελάτες να συγκρίνουν τα iPhone 11, 11 Pro, 11 Pro Max, 12, 12 mini, 12 Pro και 12 Pro Max με τα iPhone 15, ‌iPhone 15‌ Plus, iPhone 15 Pro ή iPhone 15 Pro Max.

Κάθε σύγκριση δείχνει ποια νέα χαρακτηριστικά θα αποκτήσει κάποιος με παλαιότερο iPhone κατά την αναβάθμιση στη σειρά iPhone 15. Συγκριτικά με το iPhone 11, για παράδειγμα, το iPhone 15 προσφέρει 4 φορές καλύτερη ανάλυση φωτογραφίας, περισσότερο χώρο βασικής αποθήκευσης, λειτουργία Action και Cinematic για βίντεο, USB-C, 60 τοις εκατό ταχύτερη GPU, 5G και πολλά άλλα.

Ο ιστότοπος επισημαίνει διαφορές στην τεχνολογία προβολής, το σχεδιασμό, το μέγεθος, τη συνδεσιμότητα και πολλά άλλα. Η Apple παρέχει επίσης λεπτομέρειες σχετικά με την αξία συναλλαγών κάθε παλαιότερου iPhone, ώστε οι πελάτες να γνωρίζουν τι είδους έκπτωση μπορούν να λάβουν όταν ανταλλάσσουν μια συσκευή με την αγορά ενός νέου iPhone.

Προκειμένου να μειώσει περαιτέρω το κόστος της αναβάθμισης, η Apple διαφημίζει μηνιαίες δόσεις Apple Card και προσφορές με πάροχο που μπορούν να ρίξουν την τιμή του iPhone 15 στα σε 0 δολάρια. Η Apple αναφέρει επίσης την ευκολία της αναβάθμισης σε μια νέα συσκευή με λειτουργίες όπως Γρήγορη εκκίνηση και eSIM.

Μεγάλο μέρος της αγοράς smartphone στις Ηνωμένες Πολιτείες είναι κορεσμένο και υπάρχουν λίγοι νέοι πελάτες για την Apple. Οι συσκευές αναβάθμισης αποτελούν σημαντικό τμήμα της αγοράς και η Apple αναζητά συνεχώς τρόπους για να κάνει τους πελάτες να αγοράζουν τακτικά νέα iPhone για να διατηρήσει τη δυναμική των πωλήσεων.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ