Γιατί όλες οι fashionistas έχουν εμμονή με αυτή την τσάντα ώμου που κοστίζει μόλις 14.90 ευρώ;

0
6

Μία cross-body τσάντα ώμου από το ιαπωνικό brand Uniqlo που κοστίζει κάτι λιγότερο από 15 ευρώ έχει προκαλέσει φρενίτιδα στη fashion πλευρά του TikTok. Την αποκαλούν “genius bag” και η τιμή της που είναι εξαιρετικά ελκυστική είναι μονάχα ένα από τα κίνητρα να την αγοράσει κανείς. Αυτή η round cross-body τσάντα ώμου έχει κατακτήσει τις fashionistas παγκοσμίως, κυρίως για την πρακτικότητά της.

Η τσάντα ώμου της Uniqlo είναι ήδη ένα μεγάλο It-piece, με το hashtag #uniqlobag να έχει αυτή τη στιγμή πάνω από 40,8 εκατομμύρια προβολές στο TikTok, ενώ το “Uniqlobagviral” έχει σχεδόν 9,4 εκατομμύρια. Όσον αφορά το ίδιο το σχέδιο, είναι ένα μινιμαλιστικό σχέδιο, μια μετεξέλιξη ουσιαστικά του θρυλικού τσαντάκι μπανάνα των 90s’ που όμως είναι αρκετά μεγάλο για να χωρέσει όλα τα απαραίτητα. Δεν αστειευόμαστε εδώ. Πολλές φορές στα άρθρα μόδας θα διαβάσετε ότι «η τάδε τσάντα χωράει όλα όσα χρειάζεστε» μόνο που αυτή τη φορά είναι πραγματικότητα.

@eloisesoutfits THE bag of 2023 #uniqlo #uniqlobag #uniqlobagviral #viralbag #uniqlofinds #uniqlolifewear #uniqlobags #fashionfinds #styleinspo #minimalistbags #trendingbag #manchesterfashion #ukfashion ♬ original sound – eloise
@ciarakeva How I styled the uniqlo round bag #uniqlo #uniqloroundminishoulderbag #style #ootd #outfits #outfitideas #outfitinspo @ユニクロ【公式】 ♬ As It Was – PREP

Fashion editors υπογράφουν άρθρα που ορκίζονται στην πρακτικότητα και την έξυπνη χωρητικότητα αυτής της τσάντας, τα reviews κάτω από το προϊόν στο επίσημο site του brand το επιβεβαιώνουν και το πιο δύσκολο και απαιτητικό κοινό – οι σύγχρονες μαμάδες, μιλούν για ένα fashionable item που τους έχει λύσει κυριολεκτικά τα χέρια.

Η τσάντα ώμου κυκλοφορεί σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και μπορεί πραγματικά να ταιριάξει σε κάθε στιλ. Από athleisure μέχρι φεστιβαλικό ντύσιμο, και γενικότερα, όπου χρειάζεσαι μία crossbody τσάντα έτσι ώστε να μην έχεις το άγχος του να κρατάς κάτι, που να χωράει τα πάντα και να είναι stylish, αυτή η τσάντα είναι η απάντηση.

Μπορείς να την αγοράσεις εδώ 

tsanta_omou_mpez

Κεντρική Φωτογραφία: IMAXtree

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ