Δήμου Σκοπέλου: Ευχαριστήρια για την Κοινωνική Ευαισθησία με τα Καλάθια Αγάπης-Αλληλεγγύης…

0
40
Καλάθι Αγάπης 2

Η Κοινωνική Υπηρεσία και Το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Σκοπέλουευχαριστεί θερμότατα και συγχαίρει τους συνδημότες μας για την Κοινωνική τους Ευαισθησία ,την οποία σχεδόν καθημερινά μας απέδειξαν τροφοδοτώντας τα << Καλάθια Αγάπης- Αλληλεγγύης >>με βασικά είδη διατροφής μακράς διάρκειας τα οποία ήταν τοποθετημένα σε Σούπερ-Μάρκετ του Δήμου μας.

Οι καιροί είναι ιδιαίτερα δύσκολοι ,η ανεργία και η ανέχεια είναι σε μεγάλη έξαρση. Δοκιμάζονται οικονομικά πολλοί συνδημότες μας οι οποίοι αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα επιβίωσης.

Θεωρούμε ότι αυτές οι δράσεις πρέπει να αναδεικνύονται, καθώς αποδεικνύουν  έμπρακτα την αλληλεγγύη και το αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, αξίες που καταξιώνουν την ίδια την ανθρώπινη ύπαρξη.

Η συμμετοχή  και η στήριξη σας, καταδεικνύει το ήθος  και την ευαισθησία σας, είναι ιδιαίτερα σημαντική και συμβάλλει στην προσπάθεια που καταβάλουμε.

Συγχαρητήρια λοιπόν σε όλους σας αλλά και στον καθένα ξεχωριστά.

Αξίζει να αναφέρουμε δημόσια αλλά και να ευχαριστήσουμε τις εταιρείες ,φορείς  και φυσικά πρόσωπα για την πολύτιμη συνεισφορά τους.

Τα Σούπερ-Μάρκετ τα οποία ευχαρίστως δέχτηκαν να φιλοξενήσουν τα <Καλάθια Αγάπης-Αλληλεγγύης> στους χώρους τους είναι :

  • Σούπερ Μάρκετ ΑΣΤΕΡΑΣ
  • Σούπερ Μάρκετ PROVIAS-PROTON
  • Σούπερ Μάρκετ(Ποταμοί) ΛΕΜΟΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ
  • Σούπερ Μάρκετ ΚΡΗΤΙΚΟΣ

Το Σούπερ Μάρκετ Σκλαβενίτης ο οποίος διέθεσε για την δράση τρία (3)κουπόνια δωροεπιταγών συνολικής αξίας 300ε.

Την Εταιρεία NORMA GROUP TRADE η οποία προσέφερε στον Δήμο Κουραμπιέδες ,Μελομακάρονα, Σοκολάτες και Μάσκες .

Τον Κύριο Φραντζέσκο Κωνσταντίνο που  κατά την διάρκεια των εορτών θέλοντας  εμπράκτως να βοηθήσει αδύναμους οικονομικά  συμπολίτες μας προσέφερε πακέτα τροφίμων σε 17 οικογένειες δείχνοντας έτσι την κοινωνική του ευαισθησία.

Ως αποτέλεσμα της στήριξης και της αρωγής τους ,συνολικά ωφελήθηκαν 60 οικογένειες σε όλο το νησί.

Για ακόμη μια φορά αποδεικνύεται ότι η αλληλεγγύη και η ανθρωπιά ,σε δύσκολες στιγμές, είναι δυο αρετές που μας ξεχωρίζουν από τους υπόλοιπους λαούς.

Σας ευχαριστούμε θερμότατα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ