Δίνει τη δική της εκδοχή η 24χρονη που κατηγορείται για κλοπή 800 € από οδηγό ταξί

0
31
Δίνει τη δική της εκδοχή η 24χρονη που κατηγορείται για κλοπή 800 € από οδηγό ταξί
TAXI

Στα χέρια της αστυνομίας η 24χρονη γυναίκα στο Ηράκλειο, μετά την καταγγελία ταξιτζή. Έρευνες για τα όσα έγιναν στην επίμαχη κούρσα…

Νέα αναβολή για την ερχόμενη Δευτέρα πήρε η εκδίκαση της υπόθεσης της 24χρονης η οποία κατηγορείται ότι έκλεψε 800 ευρώ από 60χρονο οδηγό ταξί, όταν εκείνος την πήρε κούρσα από Αμμουδάρα για Ηράκλειο τα μεσάνυχτα της περασμένης Κυριακής.

Η πρόεδρος του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελιοδικείου Ηρακλείου έκρινε ότι πρέπει να προσέλθει και να καταθέσει ο αστυνομικός που χειρίστηκε την υπόθεση γιατί “υπάρχουν κάποια κενά” και άρα η δική του μαρτυρία θα βοηθήσει στη διευκρίνησή τους.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, στη νεαρή γυναίκα έχει ασκηθεί δίωξη για κλοπή, ωστόσο η ίδια έδωσε ενώπιον της εισαγγελικής αρχής μια διαφορετική διάσταση ως προς τι έγινε το μοιραίο βράδυ και στη διάρκεια της κούρσας. Η 24χρονη παραδέχεται ότι πήρε κάποια χρήματα αλλά δεν ήταν κλοπή, όπως είπε, αλλά και ότι δεν πήρε 800 ευρώ αλλά 400.

Από την πλευρά του ο οδηγός επιμένει ότι πήρε την 24χρονη γυναίκα κούρσα και ότι δεν υπάρχει οποιοδήποτε προσωπικό θέμα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.

Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.

Πηγή