ΔΑΣ-ΟΤΑ Μαγνησίας: ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΕΛΕΙΠΑΝ…

0
82
Das Ota

ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΕΛΕΙΠΑΝ 

Μετά τους δικαστικούς αντιπροσώπους που απειλούν από το πρωί να ακυρώσουν τις εκλογές αν η Εφορευτική Επιτροπή δεν αποδεχτεί να υποκατασταθεί αυθαίρετα από συναδέλφους που δεν έχουν εκλεγεί και αν η ΔΑΣ-ΟΤΑ δεν κάνει «δήλωση μετάνοιας» για την ανακοίνωση καταγγελίας που έβγαλε για τις σημερινές αθλιότητες είχαμε πριν από λίγο νέο πρωτόγνωρο περιστατικό.

Στο χώρο της ψηφοφορίας στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Βόλου έκαναν την εμφάνιση 3 αστυνομικοί με πολιτικά – ασφαλίτες. Σε ερώτηση τι γυρεύουν στο χώρο των εκλογών μιας συνδικαλιστικής οργάνωσης, απάντησαν αόριστα ότι «κάποιος τους κάλεσε», δίχως να πουν ποιος και γιατί. 

Είναι άραγε τυχαίο ότι λίγο πριν η παράταξη «Πλαγεράς-Συνδικαλιστική Ανατροπή» έσπευσε με ανακοίνωση της να πάρει κάτω από τις φτερούγες της τις παρανομίες του δικαστικού αντιπροσώπου, να αναγορεύσει τους δικαστικούς αντιπροσώπους σε αυτούς που «έχουν τον πρώτο λόγο» στην εκλογική διαδικασία (την στιγμή που ο νόμος προβλέπει ότι η πλειοψηφία της Εφορευτικής αποτελείται από εκλεγμένους εργαζόμενους, οι οποίοι έχουν τον πρώτο και τελευταίο λόγο) και κατηγόρησε την ΔΑΣ-ΟΤΑ Μαγνησίας για «υποκίνηση», χρησιμοποιώντας τη γνωστή φρασεολογία της Ασφάλειας άλλων εποχών. Το ένα χέρι νίβει τ΄ άλλο. 

Θυμίζουμε σε αυτούς που σχεδιάζουν νέες νοθείες ότι η ΔΑΣ-ΟΤΑ Μαγνησίας «δήλωση μετανοίας» δεν κάνει. Οι συνδικαλιστικές παρατάξεις έχουν κάθε δικαίωμα να καταγγέλλουν ότι θεωρούν απαράδεκτο κατά την εκλογική διαδικασία και οφείλουν να ενημερώνουν τους συναδέλφους για κάθε προσπάθεια παραβίασης της βούλησης τους. Δεν αποφασίζουν οι δικαστικοί αντιπρόσωποι πως τοποθετούνται οι παρατάξεις. Σε τελική ανάλυση, η καταγγελία της ΔΑΣ-ΟΤΑ οφείλεται στις απαράδεκτες πρακτικές του δικαστικού αντιπροσώπου. Αν δεν αρέσει η καταγγελία σε κάποιον δικαστικό αντιπρόσωπο, δεν έχει κανένα δικαίωμα να παρεμποδίσει ή να σταματήσει την εκλογική διαδικασία. 

Βόλος, 15/12/2021

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ