ΔΑΣ-ΟΤΑ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ: ΑΜΕΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΜΠΟΥΛΑΜΑΤΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΤΗΣ ΚΟΡΟΥΛΑΣ ΤΟΥ…

0
13
Das Ota

ΑΜΕΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΜΠΟΥΛΑΜΑΤΣΗ 

ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΤΗΣ ΚΟΡΟΥΛΑΣ ΤΟΥ

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

        Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι από το τραγικό ατύχημα που συνέβη χθες Τρίτη στην 13χρονη κόρη του συναδέλφου μας, οδηγού απορριμματοφόρου στην Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Αλμυρού, Θανάση Μπουλαμάτση. Το μικρό κορίτσι υπέστη εγκαύματα πρώτου και δευτέρου βαθμού σε πρόσωπο και σώμα από φωτιά που ξέσπασε στο σπίτι και, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης της, μεταφέρθηκε στην ειδική μονάδα φροντίδας του Νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία», όπου βρίσκεται διασωληνωμένο. 

        Οι σκέψεις μας βρίσκονται τη στιγμή αυτή με τον συνάδελφο Θανάση που βρίσκεται σε απόγνωση, φροντίζοντας στον Αλμυρό τον 8χρονο γιο του, με τη μάνα να βρίσκεται στην Αθήνα δίπλα στην κόρη τους. Ευχόμαστε η κορούλα του να δώσει με επιτυχία τη μάχη που έχει μπροστά της, όσο δύσκολη και να είναι αυτή, και να αφήσει γρήγορα πίσω της το οδυνηρό αυτό περιστατικό σαν μια άσχημη ανάμνηση.

        Τούτη όμως τη δύσκολη ώρα πρέπει όλοι να βρεθούμε στο πλευρό του συναδέλφου. Καλούμε το Προεδρείο του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Μαγνησίας να υιοθετήσουμε άμεσα ως Δ.Σ απόφαση για την οικονομική στήριξη του συναδέλφου μας για τις πρώτες ανάγκες του στο δύσκολο αγώνα που δίνει αυτός και το κοριτσάκι του. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ