Δεκαεννιά χρόνια είναι πολλά χωρίς ΝΙΚΗ με την ΑΕΛ

0
5

Η Νίκη κέρδισε τελευταία φορά τους βυσσινί στις 11 Απριλίου 2005 και πρέπει να το ξανακάνει την ερχόμενη Δευτέρα

Το θρυλικό ματς στο ασφυκτικά γεμάτο «Π. Μαγουλάς» στις 11 Απριλίου 2005, στο οποίο η Νίκη κέρδισε την ΑΕΛ με 1-0 με γκολ του Κοντέων, είναι το τελευταίο που οι κυανόλευκοι του Βόλου έχουν καταφέρει να πάρουν τρίποντο με την ΑΕΛ.

Σίγουρα 19 χρόνια χωρίς νίκη απέναντι στους «βυσσινί» είναι πολλά και πρέπει η ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου την ερχόμενη Δευτέρα στο Πανθεσσαλικό να σταματήσει αυτό το αρνητικό σερί των επτά παιχνιδιών χωρίς να επικρατήσει της Λάρισας. Τα ματς αυτά είναι:

18/11/12 Νίκη-ΑΕΛ          0-0

27/3/13 ΑΕΛ-Νίκη            1-1

16/1/22 ΑΕΛ-Νίκη            1-0

14/4/22 Νίκη-ΑΕΛ            1-1

19/11/22 ΑΕΛ-Νίκη          1-0

3/12/23 ΑΕΛ-Νίκη            1-0

20/6/23 Νίκη-ΑΕΛ            1-2

3/12/23 ΑΕΛ-Νίκη            1-0

Η Νίκη έχει ήδη χάσει οκτώ ματς φέτος, σίγουρα πολλά για μία ομάδα που ξεκίνησε να κάνει πρωταθλητισμό, έχοντας μάλιστα τον ίδιον ακριβώς απολογισμό και εντός και εκτός έδρας (5-1-4), και άπαντες οφείλουν βάλουν ένα «στοπ» στις απώλειες βαθμών, πόσο μάλλον στις ήττες.

Ειδικά για τη Δευτέρα για όλους υπάρχει πλέον, μετά και το στραπάτσο από την Καρδίτσα, ένα επιπλέον κίνητρο να δώσουν μία μεγάλη χαρά στον κόσμο της ομάδας, γνωρίζοντας ότι μία νίκη επί της ΑΕΛ μετρά διπλά στους φιλάθλους και μπορεί να αλλάξει τελείως το κλίμα.

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος είναι γνωστό ότι δεν θα έχει και πάλι με την ΑΕΛ τον Τζιώρα, που δεν θα παίξει λόγω θλάσης στη γάμπα ούτε στο φινάλε της κανονικής διάρκειας με τον ΠΑΟΚ Β’, και ο Μακατσάρια είναι ανέτοιμος, ώστε να ξεκινήσει βασικός, έχοντας κάνει ντεμπούτο προχθές Δευτέρα.

Επομένως, η λύση Πέττα, που έβαλε και το πρώτο του γκολ με την Αναγέννηση Καρδίτσας, μοιάζει μονόδρομος για τη θέση του φορ, αφού το πείραμα με τον Μιράντα δεν πέτυχε και στοίχισε στην ομάδα. Μάλιστα, ο Πέττας θα μπορούσε να γίνει «ήρωας», αν του δινόταν καθαρό πέναλτι για σπρώξιμο μπροστά στην εστία αμέσως μετά το γκολ που σημείωσε, όμως η διαιτησία αδίκησε για μία ακόμη φορά τη Νίκη, που όμως δεν πρέπει να μείνει σ’ αυτή, αλλά να κοιτάξει πρώτα τη δική της κακή απόδοση.

Να σημειωθεί ότι μετά το ρεπό της Τρίτης, την Τετάρτη (29/2) όσοι αγωνίστηκαν την περασμένη Δευτέρα έκαναν χαλάρωμα και οι υπόλοιποι προπόνηση, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Τζιώρας και Ναά.

Χρήστος Θανασούλης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.

Πηγή