Δελτίο Τύπου ΔΗΜ.Τ.Ο. ΝΔ Σκιάθου

0
22
Skiathos
Με ιδιαίτερη χαρά, ο Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. ΝΔ Σκιάθου Νίκος Φεγγερός, παρέδωσε σήμερα στο Κέντρο Υγείας Σκιάθου τις μάσκες προστασίας, προσφορά της Βουλευτή Μαγνησίας Ζέττας Μ. Μακρή.
Η κ. Μακρή, κατά τη διάρκεια της Μ. Εβδομάδας, εφοδίασε με μάσκες προστασίας τα Κέντρα Υγείας του νομού Μαγνησίας. Για τη Σκιάθο, απέστειλε τα υλικά τη Μ. Παρασκευή στον κ. Φεγγερό, ενώ για τη Σκόπελο, ήρθε την ίδια ημέρα σε άμεση συννενόηση με τον Δήμαρχο Σκοπέλου κ. Περίσση.
Εξαιτίας των αλλαγών στα δρομολόγια του πλοίου τις τελευταίες μέρες, τα υλικά έφτασαν σήμερα στη Σκιάθο, οπότε τα παρέλαβε ο Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. ΝΔ Σκιάθου Νίκος Φεγγερός, παίρνοντας όλα τα κατάλληλα μέτρα προστασίας, και τα παρέδωσε στον Διευθυντή Κέντρου Υγείας Σκιάθου κ. Γιάννη Ριζοδήμο.
Ο κ. Ριζοδήμος, ευχαρίστησε τόσο την Βουλευτή Μαγνησίας Ζέττα Μ. Μακρή, όσο και τον Πρόεδρο ΔΗΜ.Τ.Ο. ΝΔ Σκιάθου Νίκο Φεγγερό και τόνισε, ότι οι πράξεις αυτές στις κρίσιμες στιγμές που βιώνουμε, είναι σημαντικές για το ιατρικό προσωπικό και για την κοινωνία στο σύνολό της.
Η ΔΗΜ.Τ.Ο. ΝΔ Σκιάθου, ευχαριστεί με τη σειρά της τη Βουλευτή Μαγνησίας Ζέττα Μ. Μακρή, για την στήριξη του Κέντρου Υγείας Σκιάθου και της κοινωνίας του νησιού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ