Δεν κάνει πίσω η Super League 2-Συνεχίζεται η αναστολή του πρωταθλήματος

0
11

Συναντήσεις με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς για το ποσοστό από το στοίχημα

Ενώ ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης τόνιζε με δηλώσεις του ότι η Super League 2 θα πρέπει να προχωρήσει στην επανέναρξη του πρωταθλήματος για να μπορεί να γίνει διάλογος σχετικά με τα χρήματα που δικαιούται, η Λίγκα αποφάσισε ότι δεν πρόκειται ούτε το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 11-12 Φεβρουαρίου να υπάρξει αγωνιστική δράση!

Οι ΠΑΕ φαίνεται ότι έρχονται πλέον σε κόντρα… διαρκείας με τον υφυπουργό Αθλητισμού, τα πυρά κατά του οποίου εξαπολύονται από αρκετές από αυτές κατά ριπάς. Άλλες βέβαια προτιμούν να σιωπούν, αλλά τουλάχιστον στηρίζουν τις αποφάσεις της Λίγκας.

Μία από αυτές τις αποφάσεις αφορά τη σύσταση επιτροπής, η οποία θα συναντηθεί με φορείς που εμπλέκονται άμεσα ή έμμεσα με το όλο θέμα. Αυτοί είναι μεταξύ άλλων η Super League 1, η EΠΟ αλλά και η ΕΡΤ, χωρίς να αποκλείεται η παράκαμψη του Λ. Αυγενάκη, με το αίτημα συνάντησης με ανώτερο πολιτικό πρόσωπο.

Η ουσία είναι πάντως ότι το πρωτάθλημα έχει μπει στον πάγο, και είναι άγνωστο πότε θα έχουμε επανεκκίνηση της αγωνιστικής δράσης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.

Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.

Πηγή