Δεσπόζει το ντέρμπι της Λεωφόρου στην 7η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ

0
3

Το ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ στο «Απόστολος Νικολαΐδης» δεσπόζει στο πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League, που διεξάγεται σήμερα Κυριακή (1/10) και αύριο Δευτέρα.

Αμφότερες, πάντως, οι ομάδες έχουν μεσοβδόμαδα ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, με τον Παναθηναϊκό να κοντράρεται στη Χάιφα με τη Μακάμπι (5/10, 22:00) και τον ΠΑΟΚ να αντιμετωπίζει την ίδια μέρα και ώρα την Άϊντραχτ Φρανκφούρτης στην Τούμπα.

Έχοντας συνέλθει από την ήττα στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ο Παναθηναϊκός πέρασε από την

Πριν σκεφτούν τα δικά τους ευρωπαϊκά ματς, Ολυμπιακός και ΑΕΚ καλούνται να πάρουν τα «τρίποντα» σε «Ζωσιμάδες» και «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» απέναντι σε ΠΑΣ Γιάννινα και ΟΦΗ αντίστοιχα.

Οι «ερυθρόλευκοι», που θα ταξιδέψουν στη Σερβία για το ματς με την Μπάτσκα Τόπολα (5/10, 19:45), φιλοδοξούν να παραμείνουν στην κορυφή, ωστόσο ο «Αγιαξ της Ηπείρου» αναζητά, πάντως, αντίδραση, αφού αγνοεί τη νίκη από την πρεμιέρα.

Οι «κιτρινόμαυροι», από την άλλη, έχουν δύσκολο έργο κόντρα στον ΟΦΗ, που στο Ηράκλειο «γονάτισε» τόσο τον ΠΑΟΚ όσο και τον Άρη. Για την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα ακολουθεί το κρίσιμο ματς με τον Αγιαξ στην OPAP Arena (5/10, 19:45).

Ο Άρης αναζητά αντίδραση μετά τη βαριά ήττα στον Πειραιά, καθώς υποδέχεται στου Χαριλάου την Κηφισιά που, παρά το αξιόμαχο σύνολό της, εκτός έδρας ακόμη δεν έχει βαθμό.

Να εκμεταλλευτεί την έδρα της ευελπιστεί η Λαμία φιλοξενώντας στο «Αθανάσιος Διάκος» τον Παναιτωλικό που, ακόμη, αγνοεί τη χαρά της νίκης, όπως και ο Ατρόμητος που υποδέχεται στο Περιστέρι τον Αστέρα Τρίπολης, με τους Αρκάδες να έχουν βλέψεις εξάδας.

Να σημειωθεί ότι το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής είναι… κουτσουρεμένο, καθώς, λόγω της κακοκαιρίας Elias που έπληξε την περιοχή της Μαγνησίας, η Super League ανακοίνωσε την αναβολή της αναμέτρησης ΝΠΣ Βόλος-Πανσερραϊκός, η οποία πλέον θα οριστεί εκ νέου από τη διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League και οι διαιτητές:

Κυριακή 1 Οκτωβρίου

15:00 Λαμία-Παναιτωλικός

Διαιτητής: Τσιάρας (Θ. Μωυσιάδης, Παπαδάκης, 4ος Ανδριανός, VAR: Σιδηρόπουλος, Καραγκιζόπουλος)

17:30 Άρης-Κηφισιά

Διαιτητής: Πουλικίδης (Νικολακάκης, Κωνσταντίνο, 4ος Τζήλος, VAR: Ευαγγέλλου, Στάικος)

19:30 Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ

Διαιτητής: Μαρτίνς (Κάμπος, Ριμπέιρο, 4ος Περράκης, VAR: Ναρκίζο, Φωτόπουλος)

20:30 ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακός

Διαιτητής: Μανούχος (Κωσταράς, Δημητριάδης, 4ος Γκάμαρης, VAR: Παπαδόπουλος, Χριστάκογλου)

Δευτέρα 2 Οκτωβρίου

18:00 Ατρόμητος-Αστέρας Τρ.

Διαιτητής: Φωτιάς (Σπυρόπουλος, Πάτρας, 4ος Τσιμεντερίδης, VAR: Παπαπέτρου, Απτόσογλου)

20:00 ΟΦΗ-ΑΕΚ

Διαιτητής: Διαμαντόπουλος (Ψαρρής, Κούλα Χασάν, 4ος Ματσούκας, VAR: Ζαμπαλάς, Στεφανής)

ΝΠΣ Βόλος-Πανσερραϊκός αναβλήθηκε

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.

Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.

Πηγή