Διάσημες Ελληνίδες γίνονται το απόλυτο inspo για το φετινό καλοκαίρι

0
2

Το καλοκαίρι είναι συνυφασμένο με τα έντονα χρώματα και τα τολμηρά σχέδια, πράγμα που σημαίνει πως η εποχή αυτή σού δίνει τη δυνατότητα να πειραματιστείς και να δημιουργήσεις statement εμφανίσεις για κάθε περίσταση μέσα στην ημέρα σου. Είτε το πρόγραμμά σου περιλαμβάνει βραδινή έξοδο ή μπάνιο στη θάλασσα, το στιλ σου δε δέχεται εκπτώσεις και αυτό είναι κάτι που γνωρίζουν αρκετές Ελληνίδες celebrities που “ζουν” μέσα στη μόδα και για το φετινό καλοκαίρι έχουν επιλέξει Kurt Geiger.

Με προέλευση από το Λονδίνο, ο οίκος καταφέρνει μέσω των σχεδίων των αξεσουάρ και των παπουτσιών του να μεταφέρει τον εκκεντρικό χαρακτήρα της fashion μητρόπολης και το μήνυμα της συμπεριληπτικότητας και της διαφορετικότητας, αξίες που μπορούν εύκολα να αντικατοπτρίζονται στο στιλ μας.

Για το Καλοκαίρι 2023, ο οίκος έχοντας στο πλευρό του ως μούσα του τη Βρετανίδα Adwoa Aboah, προωθεί δύο χρωματικές κατευθύνσεις, που “φωνάζουν” καλοκαίρι. Η μία ακολουθεί τα έντονα συναισθήματα που μας δημιουργεί η καλοκαιρινή περίοδος με ζωηρές αποχρώσεις που μπερδεύονται η μία με την άλλη, ενώ η άλλη παραμένει πιστή στους παστέλ τόνους, ωστόσο με μία πιο ρομαντική χροιά που ταιριάζει υπέροχα στα καλοκαιρινά δειλινά και τα απερίγραπτα ηλιοβασιλέματα. Στη νέα συλλογή, οι μεταλλικοί τόνοι, τα φλοράλ και τα scarf prints θυμίζουν τη ζωντάνια του Λονδίνου, ενώ στην πιο ήσυχη κατεύθυνση τα sugar sweet χρώματα κυριαρχούν με light υφές.

i_Adwoa_Aboah_me_kurt_geiger_tsanta

Παράλληλα, εμβληματική παραμένει η σειρά Rainbow που υπογραμμίζει τις αξίες του brand, η οποία μάλιστα αποτελεί σημείο αναφοράς της νέας συλλογής. Τη χρωματική αντίθεση εντοπίζουμε και στην staple “Kensington” , με τις τσάντες και τα παπούτσια να παρουσιάζονται σε pale μεταλλικούς ή εντόνους θερμούς τόνους που θυμίζουν λονδρέζικο ηλιοβασίλεμα. Tabs θα βάζαμε και στην tote “Southbank” με vinyl υλικό που είναι ό,τι πρέπει για τις ζεστές ημέρες, ενώ οι σειρές “Shoreditch” και “Pierra Rainbow”θα συνοδεύσουν τις βραδινές μας εξόδους όλο το καλοκαίρι.

New ‘Summer’ Entry

Πέρα από τα εντυπωσιακά prints και τα ζωηρά χρώματα σε αξεσουάρ και παπούτσια, η Kurt Geiger ολοκληρώνει τη σεζόν με το λανσάρισμα της πρώτης σειράς μαγιό του οίκου, την οποία λάτρεψαν αρκετές Ελληνίδες celebrities και fashion influencers. Ειδικότερα, η καλοκαιρινή σειρά περιλαμβάνει μεγάλη ποικιλία σε ολόσωμα μαγιό, μπικίνι και cover ups σε έντονα χρώματα και prints όπως το σήμα κατατεθέν Rainbow και το Evil Eye.

Πάρε έμπνευση από τις Ελληνίδες celebrities για τις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή με ροζ bucket hat Kurt Geiger

i_stamatina_tsimtsili_me_kapelo_kurt_geiger

Η Ραφαέλα Ψαρρού με total outfit Kurt Geiger και την Fuchsia Kensington τσάντα Kurt Geiger

+ δεύτερη εμφάνιση με τσάντα Kurt Geiger σε μεταλλικούς τόνους

Η Χρυσιάννα Ανδριοπούλου με την Kensignton Tunic, t-bar σανδάλι και τη small Southbank τσάντα Kurt Geiger

H Μαίρη Βιτινάρος με ροζ bucket hat, μπικίνι Kurt Geiger & mini kensington flap τσάντα Kurt Geiger

Η Κάτια Δέδε με το πορτοφόλι K Stripe Wallet Kurt Geiger 

Η Όλγα Ντάλλα με μαγιό και slider πέδιλο Kurt Geiger

Κεντρική διάθεση Sport And Fashion Freedom  212 00 03 710. 
Βρες τη συλλογή στα Simple Caracters. kalogirou.com, duomo.gr, imatio.gr & classico.gr

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ