Διαδικτυακά σεμινάρια για τον τουρισμό από τον καθηγητή Νότη Μαρτάκη στη Σκιάθο…

0
30
Νότη Μαρτάκη

Αρχισαν τα σεμινάρια τουρισμού από το κορυφαίο Κολλέγιο στην Ελλάδα το Μητροπολιτικό και το τμήμα της σχολής τουρισμού με επικεφαλής τη Μάγδα Πειστικού. Το πρώτο σεμινάριο πραγματοποιήθηκε προχθες με την παρουσία 80 δικτυακών σπουδαστών

Θερμή ήταν η αποδοχή της πρότασης για τη διοργάνωση των σεμιναρίων από τον Δήμο Σκιάθου, από την Ενωση Ξενοδόχων, τον Εμπορικό και Επαγγελματικό Σύλλογο, καθώς και τον Σύλλογο Ιδιοκτητών Ενοικιαζομένων Δωματίων Σκιάθου.

Στο επίκεντρο του σεμιναρίου η διαχείριση τουριστικών προορισμών σε συνάρτηση με τον covid 19, με εισηγητή τον Νότη Μαρτάκη, καθηγητή και μέντορα στα πανεπιστημιακά προγράμματα του Τμήματος Τουρισμού του Μητροπολιτικού Κολλεγίου, πρόεδρο του ομίλου MTCGROUP και επιστημονικό συνεργάτη της ΚΕΔΕ στα θέματα Τουρισμού. Με μακρά θητεία στον τομέα του τουρισμού, με τις ιδιότητες του δημοσιογράφου και του στελέχους του ΕΟΤ, εκπροσώπησε την Ελλάδα σε διεθνή συνέδρια, μεταξύ των οποίων, στη Σύνοδο του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού στο Τελ Αβίβ το 1981 και στο Διεθνές Συνέδριο Τύπου στο Ερφουρτ της Γερμανίας το 1983.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ