Διαρροή δεδομένων από λογαριασμούς του OnlyFans

0
59
Διαρροή δεδομένων από λογαριασμούς του OnlyFans

Διαρροή δεδομένων από λογαριασμούς του OnlyFans

Εκατοντάδες χρήστες της υπηρεσίας OnlyFans εκτιμάται ότι επηρεάζονται από την πρόσφατη διαρροή δεδομένων εκεί. Η διαρροή εκτιμάται ότι έγινε μέσω της δημοσίευσης των στοιχείων στο Google Drive.

H υπηρεσία του OnlyFans είναι συνδρομητική και ήδη έχει δώσει ένα εργαλείο στη διάθεση των χρηστών της προκειμένου να εξετάσει ο κάθε συνδρομητής εάν έχει επηρεαστεί ο δικός του λογαριασμός από τη διαρροή αυτή. Μέσω του OnlyFans οι δημιουργοί περιεχομένου μπορούν να κερδίζουν χρήματα με το να ανεβάζουν videos, εικόνες και live streams με τους φίλους και τους ακολούθους τους.

Δεν είναι όλα απλά, όμως, στο OnlyFans, αφού δεν χρησιμοποιείται η υπηρεσία αποκλειστικά και μόνο για καλλιτέχνες και δημόσια πρόσωπα που θέλουν να μοιραστούν περιεχόμενο με τους fans. Είναι γεγονός ότι ένας μεγάλος αριθμός χρηστών του OnlyFans το χρησιμοποιεί για να μοιράζεται… πονηρό περιεχόμενο με όσους είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν για να το παρακολουθήσουν, οπότε καταλαβαίνετε πόσο σημαντικό είναι το ότι έχει υπάρξει διαρροή δεδομένων των λογαριασμών του.

Εάν, τώρα, είστε συνδρομητές της υπηρεσίας, τρέξτε να αλλάξετε το password!

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ