Διαρροή πληροφοριών για τα Samsung Galaxy A52 και A72

0
23
Διαρροή πληροφοριών για τα Samsung Galaxy A52 και A72

Διαρροή πληροφοριών για τα Samsung Galaxy A52 και A72

Πρόσφατες διαρροές δείχνουν τα επερχόμενα Samsung Galaxy A52 και Α72, τα οποία θα συμπληρώσουν την οικογένεια των mid range smartphones της εταιρείας. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα είναι σχετικά προσιτά σε τιμή με αρκετά καλό εξοπλισμό.

Οι διαρροές θέλουν το Samsung Galaxy A52 να έχει τετραπλό Setup στην πίσω κάμερα, με προστασία από τη σκόνη και το νερό σύμφωνα με το πρότυπο IP67, με την κύρια κάμερα στο πίσω μέρος να έχει αισθητήρα 64 Megapixel. Τόσο το Samsung Galaxy A52 όσο και το Α72 αναμένεται να είναι προικισμένα με το στοιχείο Space Zoom, όπως το ονομάζει η Samsung, το οποίο θα προσφέρει μεγέθυνση μέχρι και 30x, με τη χρήση ειδικού λογισμικού.

Αναφορικά με το Samsung Galaxy A72, οι πληροφορίες το θέλουν να είναι εξοπλισμένο με τον επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 720G. Σε αυτή την περίπτωση έχουμε μία οθόνη με διαγώνιο 6.7 ιντσών, μνήμη RAM 6 ή 8 GB και εσωτερική μνήμη 128 ή 256 GB. Η χωρητικότητα της μπαταρίας του είναι στα 5000 mAh. H κύρια κάμερα είναι και εδώ στα 64 Megapixel.

Δεν είναι ακόμα σαφές το πότε θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε τα νέα μοντέλα της Samsung να παρουσιάζονται επισήμως, αλλά όλα δείχνουν ότι βρισκόμαστε πολύ κοντά στην παρουσίασή τους.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ