Δικτύωση του ΚΗΦΗ Βόλου με το Κοινωνικό Παντοπωλείο

0
13

Στο πλαίσιο της διασύνδεσης των κοινωνικών φορέων και δομών του Δήμου Βόλου, πραγματοποιήθηκε στις 22/02/2024 , η δικτύωση της υπεύθυνης Νοσηλεύτριας του ΚΗΦΗ(Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων) Βόλου με την κοινωνικό λειτουργό και συντονίστρια του Κοινωνικού Παντοπωλείου την κα Τάσιου Αποστολία.
Όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο Τύπου «στη συνάντηση αναλύθηκαν θέματα που αφορούσαν τη διαδικασία ένταξης των πολιτών στις δυο δομές αλλά και η αμφίπλευρη ενημέρωση σχετικά με τις υπηρεσίες που παρέχουν. Συγκεκριμένα, το ΚΗΦΗ Βόλου εξυπηρετεί δωρεάν άτομα 3ης και 4ης ηλικίας με κινητικές δυσκολίες, άνοια η συχνά πολλαπλές νόσοι όπου συνυπάρχουν και δυσκολεύουν τόσο τον ηλικιωμένο όσο και τους φροντιστές αυτού. Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Βόλου παρέχει επίσης, δωρεάν προϊόντα και αγαθά πρώτης ανάγκης σε άτομα με σοβαρά οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα που αδυνατούν να καλύψουν στοιχειώδεις ανάγκες διαβίωσης.
Τέλος, συζητήθηκαν οι δυνατότητες συνεργασίας προς όφελος των πολιτών με σκοπό την παραπομπή ατόμων όταν αυτό κρίνεται απαραίτητο.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις παρεχόμενες υπηρεσίες του ΚΗΦΗ Βόλου μπορείτε να απευθυνθείτε στο 2421035578 και για το Κοινωνικό Παντοπωλείο στο τηλέφωνο 2421055156. Το ΚΗΦΗ Βόλου αποτελεί δομή του Δήμου Βόλου και είναι συγχρηματοδοτούμενη από την Ευρωπαϊκή Ένωση στο πλαίσιο του Προγράμματος Θεσσαλίας 2021-2027».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.

Πηγή