«Είμαστε η Νίκη και θα πρέπει να βρούμε άλλους τρόπους να κερδίζουμε»

0
3

Τόνισε στις δηλώσεις του ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος μετά την ήττα από την Αναγέννηση Καρδίτσας

Δεν θέλησε να ψάξει για δικαιολογίες ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος στις δηλώσεις του μετά την ήττα από την Αναγέννηση Καρδίτσας στη Νεάπολη με 1-2, τονίζοντας ότι δεν στέκεται στην κόπωση και τον κακό αγωνιστικό χώρο, αλλά στο γεγονός ότι η ομάδα του παρουσιάστηκε πνευματικά ανέτοιμη και έκανε πολλά λάθη στο πρώτο μέρος. Ανέφερε ότι η ομάδα του θα έπρεπε να βγάλει στην επιφάνεια άλλα στοιχεία, για να φτάσει στον στόχο της και να βρει άλλους τρόπους να παίρνει τα παιχνίδια.

Αναλυτικά ο 47χρονος τεχνικός δήλωσε: «Κάναμε ένα από τα χειρότερα πρώτα ημίχρονα, χειρότερο και από τον Μακεδονικό. Οι λόγοι είναι διάφοροι, κάποιοι εξηγούνται, κάποιοι όχι. Δεν θέλω δικαιολογίες. Είναι το δωδέκατο παιχνίδι που παίζουμε από τις 8 Ιανουαρίου, αλλά δεν είναι αυτό το πρόβλημα, ούτε ο αγωνιστικός χώρος της Νεάπολης, ούτε η απουσία του Χρήστου (σ.σ. Τζιώρα). Το πραγματικό πρόβλημα είναι ότι παρουσιαστήκαμε πνευματικά ανέτοιμοι και πρέπει εγώ να το κοιτάξω που είμαι υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος. Κάναμε παρά πολλά λάθη και με την μπάλα και χωρίς την μπάλα.

Μετά, είναι αργά, όταν χάνεις 0-2 στο ημίχρονο. Αποφασίσαμε να παρουσιαστούμε στο δεύτερο ημίχρονο, πιέσαμε, βάλαμε γκολ, είχαμε κάποιες ευκαιρίες, αλλά ήταν πολύ αργά. Μεγάλη ανηφόρα».

Για το σύστημα με φορ τον Μιράντα: «Δεν έχουμε επιλογές, ψάχναμε το καλύτερο δυνατό, γιατί ο Ταμάζ (σ.σ. Μακατσάρια) είναι ανέτοιμος ξεκάθαρα. Το ήξερα».

Για τους πολλούς χαμένους βαθμούς εντός έδρας: «Δεν μας ευνοεί καθόλου αυτό το γήπεδο της Νεάπολης, δυσκολευόμαστε πάρα πολύ. Είμαστε η Νίκη Βόλου και θα πρέπει όμως να βρούμε άλλους τρόπους να παίρνουμε τα παιχνίδια, δεν μπορούμε να πηγαίνουμε συνέχεια με την ποιότητα. Έχουμε χάσει πολλά παιχνίδια στην έδρα μας. Δεν μπορούμε να είμαστε 45 λεπτά μ’ αυτήν την εικόνα. Δεν γίνεται να κάνουμε τόσα λάθη. Αυτό κοιτάω, γιατί αυτό μπορώ να βελτιώσω».

Για το εάν επηρεάζει η κόπωση: «Δεν θα σταθώ στην κόπωση, μας έτυχε έτσι το πρόγραμμα, ούτε στην προσπάθεια του δεύτερου ημιχρόνου, ούτε στο πέναλτι που ζητήσαμε. Έπρεπε να βγάλουμε κάποια άλλα στοιχεία στην επιφάνεια, είτε υπήρχε η κούραση είτε ο κακός αγωνιστικός χώρος».

Για το επόμενο παιχνίδι με την ΑΕΛ: «Το πιο μεγάλο παιχνίδι της χρονιάς. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και μετά από πολύ καιρό θα έχουμε μία εβδομάδα, αν παίξουμε τη Δευτέρα, για να ανακτήσουμε ενέργεια. Είναι από τα σημαντικότερα παιχνίδια της κατηγορίας. Με όλες τις υπόλοιπες ομάδες, αν εξαιρέσουμε 2-3, έχουμε μεγάλο χάντικαπ στη Νεάπολη με το ποδόσφαιρο που παίζουμε. Είναι καλό για το ποδόσφαιρο, αν το ματς γίνει στο Πανθεσσαλικό. Εύχομαι να είμαστε αυτοί που πρέπει και να κάνουμε χαρούμενους τους φιλάθλους μας, που σήμερα τους στεναχωρήσαμε».

Για την επιστροφή του Τζιώρα: «Θα αργήσει ο Τζιώρας, έχει θλάση στη γάμπα δεν θα είναι ούτε με την ΑΕΛ ούτε με τον ΠΑΟΚ Β’».

Χρήστος Θανασούλης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.

Πηγή