Είναι νωρίς για να σκέφτεσαι τα Χριστούγεννα; 9 looks για να μπαίνεις σιγά σιγά σε mood

0
3

Αν λατρεύεις κι εσύ τα Χριστούγεννα, είναι λογικό με το που μπαίνει ο Οκτώβριος να νιώθεις πιο κοντά στην αγαπημένη σου γιορτή. Όσο κι αν το Halloween προηγείται, δεν μπορούμε να πούμε πως μας συγκινεί ιδιαίτερα, καθώς δεν είναι ένα έθιμο με το οποίο μπορούμε να ταυτιστούμε. Άλλωστε, οι μεταμφιέσεις για εμάς βρίσκουν τη θέση τους στις Απόκριες. Επομένως, με το τέλος του καλοκαιριού και τις πρώτες ενδείξεις του φθινοπώρου, είναι αναμενόμενο το μυαλό σου να πηγαίνει άμεσα στα Χριστούγεννα.

Μπορεί μέχρι τώρα να μην έχουμε νιώσει για τα καλά την αλλαγή του καιρού, αφού στη χώρα μας η θερμοκρασία παραμένει ακόμα υψηλή, ωστόσο ανυπομονούμε για τη στιγμή που θα έχουμε τη δυνατότητα να φορέσουμε τα βαριά παλτό μας, τα cozy πουλόβερ και τα χοντρά κασκόλ που θα μας αγκαλιάζουν ως μία κουβέρτα. Μία τέτοια εικόνα συνδέεται άμεσα με τον χειμερινό καιρό και τη γιορτινή διάθεση που έχουν τα Χριστούγεννα, με αποτέλεσμα να μην βλέπουμε την ώρα να στολίσουμε και να δημιουργήσουμε τα πιο stylish χειμωνιάτικα looks.

Προκειμένου να σε βάλουμε σε mood Χριστουγέννων ώστε να προετοιμάζεις σιγά σιγά τα looks για τη νέα εποχή, συγκεντρώσαμε τα outfits που πιστεύουμε πως θα θέλεις να αντιγράψεις όταν ο καιρός το επιτρέψει. Κάνοντας μία βόλτα στους αγαπημένους μας λογαριασμούς στο Instagram, πήραμε όλη την έμπνευση που χρειαζόμασταν για τα stylish looks που έπονται.

Moodboard με χειμερινά looks για να μπαίνεις σιγά σιγά σε mood Χριστουγέννων

Κεντρική φωτογραφία: Launchmetrics / spotlight

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ