Εκπαιδευτικοί από την Αθήνα συνέλλεξαν είδη πρώτης ανάγκης και τρόφιμα για πλημμυροπαθείς μαθητές

0
14

Δράση αλληλεγγύης στο 9ο Δημοτικό Σχολείο Ν. Ιωνίας

Το 9ο  Δημοτικό σχολείο Νέας Ιωνίας επισκέφθηκαν την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου οι εκπαιδευτικοί του 3ου Δημοτικού Σχολείου Μελισσίων Αττικής κ.κ. Χριστίνα Κοκκώνη και Έφη Τζοβάρα μεταφέροντας υλικό και είδη ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς κατοίκους της πόλης, καθώς και τρόφιμα για οικογένειες με ανάγκες του σχολείου.

Οι μαθητές, οι εκπαιδευτικοί και οι γονείς του 3ου Δημοτικού Σχολείου Μελισσίων, όπως επισημαίνει η Διεύθυνση του 9ου ΔΣ Ν. Ιωνίας, συγκλονισμένοι από το δράμα που βίωσε η περιοχή μας,  πήραν την  πρωτοβουλία για τη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς.

«Μια πρωτοβουλία αλληλεγγύης και ανθρωπιάς που μέσα στο δυστοπικό περιβάλλον που ζούμε αποτελεί αχτίδα φωτός. Μέσω του γονέα του σχολείου μας κ. Κωστή Παπαδόπουλου, τον οποίο ευχαριστούμε ιδιαιτέρως, οι εκπαιδευτικοί του σχολείου των Μελισσίων ήρθαν σε επαφή μαζί μας και στα πλαίσια του προγράμματος συνεργατικών σχολείων αναπτύχθηκαν δράσεις μεταξύ των δυο σχολείων για το πώς βίωσαν οι μαθητές μας τα γεγονότα των πλημμυρών. Μέσω τηλεδιάσκεψης υπήρξε η πρώτη γνωριμία των μαθητών και εκπαιδευτικών της τρίτης και της τετάρτης τάξης των σχολείων μας», επισημαίνεται χαρακτηριστικά.

Το υλικό που συγκεντρώθηκε παρελήφθη από εκπροσώπους της  Πρωτοβουλίας Αλληλεγγύης Μαγνησίας και θα διατεθεί για τις ανάγκες των πλημμυροπαθών της πόλης μας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.

Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.

Πηγή