Ενημερωτική εκδήλωση στο ΚΔΗΦ ΑμεΑ για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού

0
5

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες ενημερωτική εκδήλωση του Κέντρου Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας ΑμεΑ σε συνεργασία με την Τοπική Ομάδα Υγείας Νέας Ιωνίας Βόλου (ΤΟΜΥ).

Ωφελούμενοι, φροντιστές και προσωπικό παρακολούθησαν και συμμετείχαν , με αμείωτο ενδιαφέρον, στην ενημέρωση που έγινε από την κ. Βασιλική Περδίκη, κοινωνική λειτουργού και την κ. Ευαγγελία Τζικούλα επισκέπτρια υγείας που ανήκουν στο ΤΟΜΥ Νέας  Ιωνίας για τη διαχείριση των λοιμώξεων και την ενίσχυση του ανοσοποιητικού. Συγκεκριμένα ενημέρωσαν για τους τρόπους ενίσχυσης του ανοσοποιητικού συστήματος , όπως η διατροφή και πως μπορεί να προφυλαχθεί ο οργανισμός  σε περιόδους έξαρσης των λοιμώξεων.

Τέλος , αναφέρθηκαν πιθανές δράσεις που μπορούν να πραγματοποιηθούν μελλοντικά ανάμεσα στις δυο δομές, όπως το τέστ μνήμης που ενδιαφέρθηκαν αρκετοί ωφελούμενοι.

Σημειώνεται ότι το ΚΔΗΦ ΑμεΑ οποίο αποτελεί δομή του Δήμου Βόλου και είναι  συγχρηματοδοτούμενη από την Ευρωπαϊκή Ένωση και την Ελλάδα στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2021-2027.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.

Πηγή