Εξαιρετικά αμφίβολος ο Μπαχανάκ ενόψει ΠΟΤ Ηρακλής

0
5

Μετά τον τραυματισμό του στο παιχνίδι με την ΑΕΚ Β’

Όπως έχουμε προαναφέρει ούτε τα αγωνιστικά προβλήματα λείπουν από τις τάξεις της Νίκης Βόλου, ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον ΠΟΤ Ηρακλής στη Νεάπολη (12/11-15:00).

Ενώ έχει γίνει τις τελευταίες ημέρες προσπάθεια ώστε ο Καμερουνέζος αμυντικός Πάτρικ Μπαχανάκ να μπει σε ρυθμούς προπονήσεων μετά τον τραυματισμό του στο παιχνίδι με την ΑΕΚ Β’, ο παίκτης αισθάνεται ιδιαίτερες ενοχλήσεις και φαίνεται ότι ο τραυματισμός εντοπίζεται στο ισχίο. Έτσι, παραμένει εξαιρετικά αμφίβολος για το παιχνίδι της Κυριακής με τον ΠΟΤ Ηρακλής, και αναλόγως καταστρώνει τα πλάνα του το τεχνικό επιτελείο των «κυανόλευκων».

Από την άλλη, ο Λεάο Ριμπέιρο ταλαιπωρήθηκε από ίωση τις προηγούμενες ημέρες, και έχασε προπονήσεις, αλλά φαίνεται ότι επιστρέφει για τον αγώνα με τους Θεσσαλονικείς. Συγκρατημένη αισιοδοξία επικρατεί και για τον Βλαντ Μοράρ, που είχε υποστεί προσφάτως τραυματισμό, αλλά πιθανότατα προλαβαίνει την αναμέτρηση στη Νεάπολη. Υπενθυμίζεταιθ ότι ο Μοράρ άρχισε να παίρνει χρόνο συμμετοχής στα τελευταία παιχνίδια, αφού δεν ήταν εξ αρχής έτοιμος για να προσφέρει τις υπηρεσίες του, και το τεχνικό επιτελείο της Νίκης δεν θέλει ούτε τώρα να βιαστεί, για να μην υπάρξει πισωγύρισμα που θα τον κρατήσει εκτός δράσης.

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.

Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.

Πηγή