Επίσημο: Η Nintendo ετοιμάζει live-action ταινία Zelda!

0
14

Μετά την τεράστια επιτυχία με την animation ταινία Super Mario Bros. φέτος, η Nintendo επιβεβαίωσε ότι εργάζεται τώρα σε μια προσαρμογή, live-action αυτή τη φορά, του The Legend of Zelda. 

Τη σκηνοθεσία αναλαμβάνει ο Wes Ball, γνωστός από την τριλογία Maze Runner και το επερχόμενο Kingdom of the Planet of the Apes. Ο δημιουργός του Zelda, Shigeru Miyamoto, θα είναι παραγωγός, όπως ήταν και στο Super Mario Bros.

«Θα χρειαστεί χρόνος μέχρι την ολοκλήρωσή του, αλλά ελπίζω να ανυπομονείτε να το δείτε», δήλωσε ο Miyamoto στο Χ, επομένως θα πρέπει να κάνουμε υπομονή.

Αν και δεν υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες για την ίδια την ταινία, η Nintendo λέει ότι θα συγχρηματοδοτηθεί από την ίδια και τη Sony, με τη Nintendo να πληρώνει περισσότερο από το 50 τοις εκατό των εξόδων.

«Παράγοντας από μόνη της οπτικό περιεχόμενο του Nintendo IP, η Nintendo δημιουργεί νέες ευκαιρίες για να έχει ανθρώπους από όλο τον κόσμο να έχουν πρόσβαση στον κόσμο της ψυχαγωγίας που έχει δημιουργήσει η Nintendo, με διαφορετικά μέσα εκτός από τις αποκλειστικές κονσόλες παιχνιδιών της», δήλωσε η εταιρεία σε δήλωση για την ταινία Zelda. «Με το να εμπλακεί βαθιά στην παραγωγή ταινιών με στόχο να χαρίσει χαμόγελα στα πρόσωπα όλων μέσω της ψυχαγωγίας, η Nintendo θα συνεχίσει τις προσπάθειές της να παράγει μοναδική ψυχαγωγία και να την προσφέρει σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους».

Παλαιότερα φημολογήθηκε ότι η Nintendo δούλευε σε μια live-action σειρά Zelda για το Netflix, αλλά το project δεν προχώρησε.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ