Επαφές Google: Το app δείχνει την τοποθεσία φίλων και μελών της οικογένειας

0
7

Oι χρήστες Android θα μπορούν να μαθαίνουν την τρέχουσα τοποθεσία ενός φίλου ή μέλους της οικογένειας από την εφαρμογή Επαφές Google.

Η Google προωθεί την έκδοση 4.22.37.586680692 της εφαρμογής, η οποία περιλαμβάνει αυτό το χαρακτηριστικό. Όπως συνήθως, θα χρειαστεί κάποιος καιρός για να φτάσει σε όλες τις συσκευές που πληρούν τις προϋποθέσεις.

Μπορείτε να ελέγξετε για να δείτε ποια έκδοση της εφαρμογής Επαφές τρέχει το τηλέφωνό σας Android μεταβαίνοντας στις Ρυθμίσεις > Εφαρμογές και μεταβαίνοντας στις Επαφές. Πατήστε στις Επαφές για να δείτε τη σελίδα πληροφοριών εφαρμογής. Κάντε scroll down στο κάτω μέρος της σελίδας και θα εμφανιστεί ο αριθμός έκδοσης της εφαρμογής.

Aυτή η λειτουργία είναι διαθέσιμη μόνο μόνο για εκείνες τις επαφές που μοιράζονται την τοποθεσία τους μαζί σας στους Χάρτες Google και των οποίων τη διεύθυνση Gmail έχετε στην κάρτα Επαφών τους. Αν ισχύουν τα παραπάνω, θα δείτε ένα μικρό τμήμα στο κάτω μέρος της οθόνης είναι αφιερωμένο στην κοινή  Χαρτών Google και Τοποθεσίας. Αυτό θα αποκαλύψει εάν το άλλο μέρος μπορεί να δει την τοποθεσία σας και εάν ναι, για πόσο χρονικό διάστημα θα μπορεί να το κάνει. Μόλις βρείτε την τοποθεσία του φίλου ή του μέλους της οικογένειάς σας στους Χάρτες Google, ένα πάτημα θα σας δώσει οδηγίες για την τοποθεσία του/της.

Σε αυτό το τμήμα της κάρτας Επαφών θα εμφανιστεί ένα κουμπί που λέει Χάρτες. Πατήστε πάνω του και θα μπορείτε να δείτε την τοποθεσία του ατόμου στους Χάρτες Google. Βεβαιωθείτε ότι η κάρτα Επαφών για έναν συγκεκριμένο φίλο ή μέλος της οικογένειάς σας περιλαμβάνει τη διεύθυνση Gmail του/της και ότι το άτομο μοιράζεται την τοποθεσία του/της στους Χάρτες Google μαζί σας. Πρέπει να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Επαφές Google στο τηλέφωνό σας Android και όχι αυτή που προσφέρεται από τον κατασκευαστή του τηλεφώνου σας. Εάν το τηλέφωνό σας Android δεν χρησιμοποιεί τις Επαφές Google, μπορείτε να βρείτε την εφαρμογή στο Play Store.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ