Ερώτηση προς τον δήμαρχο Σκοπέλου: Γιατί δεν υλοποιήθηκε η υπόσχεση για την πρόσβαση των ΑμεΑ στις παραλίες;

0
55
ΑμεΑ

ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ  

Γιατί δεν υλοποιήθηκε η υπόσχεση για την πρόσβαση των ΑμεΑ στις παραλίες;

ΠΡΟΣ :  – Δήμαρχο κ. Περίσση

Κύριε Δήμαρχε, 

Στις μακροσκελείς ανακοινώσεις σας στα Δημοτικά Συμβούλια, παρατηρούνται σημαντικά κενά σχετικά με θέματα που αφορούν τα ΑμεΑ. Ετσι, αφού για μια ακόμη χρονιά δεν κατορθώσατε (όπως και οι προηγούμενες δημοτικές αρχές) να τηρήσετε ακόμη και τις αποφάσεις σας για μείωση των δημοτικών τελών σε αυτή την ευάλωτη κοινωνική κατηγορία, τώρα έχετε ξεχάσει (;) να μας ενημερώσετε για την εγκατάσταση των ελαφρών κατασκευών πρόσβασης των ατόμων με κινητικά προβλήματα στη θάλασσα.

Σας υπενθυμίζουμε ότι με την με την 168/2020 Απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής, ο Δήμος υπέβαλε πρόταση στην Πρόσκληση 075 για τη Δημιουργία Ολοκληρωμένων Τουριστικών Προσβάσιμων Θαλάσσιων Προορισμών, ύψους 235.000€ περίπου, για την τοποθέτηση αυτών των υποδομών που θα έδιναν τη δυνατότητα επαφής με τη θάλασσα, αναψυχής, άσκησης και ευεξίας στους συντοπίτες και τους επισκέπτες ΑμεΑ.

ΕΡΩΤΑΣΘΕ:

-Ποια ήταν η τύχη της πρότασης με τις συνοδευτικές μελέτες της;

-Αν απορρίφθηκε η πρόταση, να μας ενημερώσετε για τους λόγους και σε ποιες ενέργειες θα προβείτε για την παροχή του δικαιώματος πρόσβασης των ΑμεΑ στις παραλίες.

                                                                                     Σκόπελος, 17-07-2021

ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

 ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ 

ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΟΔΙΟΣ 

 ΞΗΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

 ΚΑΤΣΑΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ