Ερώτηση της Λαικής Συσπείρωσης Σκοπέλου προς τον δήμαρχο Σκοπέλου κ. Περίσση…

0
32
ΤΑΡΤΑΝ ΣΤΑΔΙΟΥ 3

ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΣΚΟΠΕΛΟΥ                                                      

ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ        

   ΠΡΟΣ :  – Δήμαρχο κ. Περίσση

Κύριε Δήμαρχε, 

Εξι χρόνια μετά τη μεγάλη καταστροφή από τις πλημμύρες του 2015, το ταρτάν του δημοτικού σταδίου της Σκοπέλου είναι σε άθλια κατάσταση και εγκυμονεί κινδύνους για την ασφάλεια των  αθλουμένων, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και από τις φωτογραφίες.

ΤΑΡΤΑΝ ΣΤΑΔΙΟΥ ΙΟΥΝΙΟΣ 2021

Με ανακοίνωσή μας στις 6/6/2019 σχετικά με δηλώσεις σας για τα «Πετράλια», σας είχαμε προτρέψει οι «φιέστες» να μπουν σε δεύτερη μοίρα, καθώς προέχει η αποκατάσταση των ζημιών . 

Θυμίζουμε ότι τις εγκαταστάσεις του σταδίου είχαν επισκεφθεί  τον Οκτώβριο του 2015 ο τέως πρωθυπουργός της Κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και η Νεοδημοκρατική αρχή της Περιφέρειας, χωρίς ωστόσο να κουνήσουν ούτε το δακτυλάκι τους για να υπάρξει αποκατάσταση των ζημιών αποδεικνύοντας με τη στάση τους τη διαχρονική αδιαφορία τους για τις αθλητικές υποδομές του νησιού, για το δικαίωμα λαού και νεολαίας στην άθληση σε σύγχρονες και αναβαθμισμένες εγκαταστάσεις. Φυσικά και η τωρινή κυβέρνηση της ΝΔ συνεχίζει τον εμπαιγμό υποβαθμίζοντας τραγικά τον μαζικό ερασιτεχνικό και σχολικό αθλητισμό. Πολύ περισσότερο δε,  με τις εγκληματικές της ευθύνες στη διαχείριση της πανδημίας, κατά τη διάρκεια της οποίας στην ουσία έβαλε λουκέτο στον ερασιτεχνικό αθλητισμό. 

ΕΡΩΤΑΣΘΕ:

Τι θα κάνετε για την αποκατάσταση των ζημιών στον τάπητα του σταδίου; Υπάρχει έστω και προσωρινή λύση , ώστε να αθλούνται ασφαλώς οι νέοι της Σκοπέλου;

                                                                                     Σκόπελος, 29-06-2021

                                          ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

                                          -ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ 

                                          -ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΟΔΙΟΣ 

                                         -ΞΗΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

                                         -ΚΑΤΣΑΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ