Ετοιμάζεται πλατφόρμα ηλεκτρονικών πωλήσεων για τις επιχειρήσεις της Λάρισας από Επιμελητήριο και Περιφέρεια Θεσσαλίας

0
14
Ετοιμάζεται πλατφόρμα ηλεκτρονικών πωλήσεων για τις επιχειρήσεις της Λάρισας από Επιμελητήριο και Περιφέρεια Θεσσαλίας

Το καθεστώς των ηλεκτρονικών πωλήσεων που λειτουργεί ιδιαίτερα έντονα το τελευταίο διάστημα λόγω της έξαρσης της πανδημίας και του lockdown στις εμπορικές επιχειρήσεις της Λάρισας είναι πλέον δεδομένο. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα η «ματιά» των εμπόρων να έχει στραφεί στα καινούργια δεδομένα, ενώ αναζητούνται τρόποι ώστε να μπορέσει ο εμπορικός κόσμος να διασφαλίσει την δυνατότητα πωλήσεων εξ’ αποστάσεως.

Παρακολουθώντας παράλληλα την εικόνα που καταγράφεται στην τοπική αγορά της Λάρισας, το Εμπορικό Επιμελητήριο της περιοχής, διαπιστώνει πλέον ότι αποτελεί απαραίτητο συστατικό στοιχείο της εμπορικής διαδικασίας οι ηλεκτρονικές πωλήσεις, γι αυτό και έχει ξεκινήσει σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, να προετοιμάζει μια πρωτοβουλία μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας ηλεκτρονικών πωλήσεων για τις επιχειρήσεις της πόλης προσφέροντας τη δυνατότητα στους εμπόρους της τοπικής αγοράς της Λάρισας να ενταχθούν και να απευθυνθούν στο καταναλωτικό κοινό.

Όπως εξήγησε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λάρισας Σωτήρης Γιαννακόπουλος «με την πρωτοβουλία αυτή προσφέρεται η δυνατότητα στους εμπόρους της τοπικής αγοράς της Λάρισας, να ενταχθούν «φιλοξενώντας» τα προϊόντα της κάθε επιχείρησης».

Πηγή