Ευχαριστήρια επιστολή από τον Εκπολιτιστικό και Εξωραϊστικό Σύλλογο Ν. Κλήματος “ Η ΕΝΟΤΗΤΑ”

0
20
Neo Klima Christmas (22 Of 44)

Θα θέλαμε και εμείς με την σειρά μας να ευχαριστήσουμε τον Δήμο Σκοπέλου, την Τοπική Κοινότητα Νέου Κλήματος τον Αθλητικό Όμιλο Κεραυνό αλλά και την παρουσία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας, για την συνδιοργάνωση των Κληματιανών Χριστουγέννων που έλαβαν χώρα στο Νέο Κλήμα.

Neo Klima Christmas (30 Of 44)

Neo Klima Christmas (1 Of 44)

Με αποκορύφωμα την εκδήλωση στις 19/12/2019. Οι συμμετέχοντες ήταν αρκετοί όπως αρκετοί ήταν και όσοι βοήθησαν για να έρθουν εις πέρας οι εκδηλώσεις.

Neo Klima Christmas (28 Of 44)

Θα θέλαμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Πολιτιστικό και Λαογραφικό Σύλλογο Σκοπέλου που μέσω της παρουσίας των τμημάτων ρυθμικής γυμναστικής του με την επιβλέπουσα καθηγήτρια Δήμητρα Ντέρη με Χριστουγεννιάτικες χορογραφίες έδωσε στην εκδήλωση μία νότα πιο ευχάριστη αλλά και πιο φωτεινή για τα ίδια τα παιδιά μας.

Neo Klima Christmas (14 Of 44)

Neo Klima Christmas (15 Of 44)

Neo Klima Christmas (16 Of 44)

Neo Klima Christmas (18 Of 44)

Neo Klima Christmas (19 Of 44)

Καθώς τα Χριστούγεννα είναι για τα παιδιά! Επίσης να πούμε πως στις μέρες μας υπάρχουν αφανής ήρωες και αισθανόμαστε τυχεροί καθώς ένας από αυτούς ο Δημήτριος Βουμβουλάκης ιδιοκτήτη πρατηρίου υγρών καυσίμων (V.V. FUELS – BP) πρόσφερε για ακόμη μια φορά, για το κοινό καλό. Επιπλέον θα θέλαμε να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας στον κ.Νίκο Τριανταφύλλου και την εταιρεία Attica Group που πρόσφερε έκπτωση 50% στα εισιτήρια των μελών της Θεατρικής ομάδας Θεατρίνης Βόλου.

Neo Klima Christmas (2 Of 44)

Neo Klima Christmas (21 Of 44)

Neo Klima Christmas (22 Of 44)

Ειδικότερα θα θέλαμε να πούμε ονομαστικά τους ανθρώπους και συνεργάτες του Συλλόγου που βοήθησαν για να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση αυτή. Μαρία Δαλακιάρη για τα γλυκίσματα , Μαρία Δένδη που με τον διπλό της ρόλο ως αντιπρόεδρος της τοπικής κοινότητας αλλά και ως αντιπρόεδρος του Συλλόγου μας πρόσφερε την φιλοξενία των μελών του Θεατρίνη αλλά και προσωπική εργασία με τους υπέροχους λουκουμάδες της.

Neo Klima Christmas (33 Of 44)

Τα παιδιά Προκόπη Προκοπίου, Ρούλα Ευαγγελινού και Αναστασία Δαλακιάρη για το Face Painting. Σπύρου Ελένη, Χρήστο Καρβέλη και τις γυναίκες του χωριού μας για τα γλυκισματα και των μπουφέ που προσφέρθηκε στους παρευρισκόμενους. Τον κύριο Απόστολο Καπρή για την παροχή ρεύματος και τον Μελαχροινάκη Ιωάννη για την βοήθεια του.

Neo Klima Christmas (7 Of 44)

Neo Klima Christmas (8 Of 44)

Τα καταστήματα της κ. Ράνιας Πατσή αλλά και του κ.Κωνσταντίνου Γιάννενα που πρόσφεραν υλικοτεχνικό υλικό για την εκδήλωση. Την Γωγώ Παπαζήση που επιμελήθηκε την χορωδία. Και τον Αι βασίλη που κάθε χρόνο μας τιμά με την παρουσία του με τον μοναδικό του τρόπο.

Neo Klima Christmas (5 Of 44)

Το ΔΣ του Συλλόγου μας για την προσωπική εργασία του όλες αυτές τις μέρες.

Κλείνοντας την ανακοίνωσή μας θα θέλαμε να επισημάνουμε πως όλα τα ωραία πράγματα στη ζωή και στη κοινωνία μας γίνονται με συλλογικότητα και ενότητα. Όλοι μας σαν μοναδικές μονάδες θα αποτελέσουμε την κοινωνική και πολιτιστική αλλαγή που θα πάει τον τόπο μας πιο κάτω. Ένα βήμα πίσω κάποιος σημαίνει πολλά βήματα μπροστά για άλλον… Όλοι μαζί όμως μπορούμε.

Neo Klima Christmas (23 Of 44)

Μπορούμε ισως και καλύτερα ! Όμορφα πράγματα έρχονται! Επιφυλασσόμαστε για το λοιπόν για το 2020!!!

Με εκτίμηση, ΔΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ