Ευχαριστήρια Επιστολή από το Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων Νέου Κλήματος

0
20
Σχολείο Νηπιαγωγείο Νέου Κλήματος Σκοπέλου

Το Δ.Σ. του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Νέου Κλήματος Σκοπέλου αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά, Όλους εσάς για την ανταπόκριση που δείξατε στην προσπάθεια των εκδηλώσεων μας και είναι χαρά και τιμή μας που στηρίζεται με κάθε τρόπο το σύλλογο μας …

Oι εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν είναι οι εξής:

1) Κοπή Πίτας στο χώρο του Δημοτικού σχολείου

2) Παιδικό Πάρτι μασκέ στην Καφετέρια “Agua Marine”  και

 3)Χοροεσπερίδα στο εστιατόριο “Ο ΝΙΚΟΣ” .

α)Όλους όσους παραβρέθηκαν και στήριξαν την χοροεσπερίδα που πραγματοποιήθηκε στην ταβέρνα “ο Νίκος” στις 17 Φεβρουαρίου στον Πάνορμο Σκοπέλου.

β)Όλους όσους στήριξαν με τις προσφορές τους (καταστήματα και υπηρεσίες) με την συμμετοχή τους στη λαχειοφόρο της χοροεσπερίδας μας. Το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό συγκεντρώσαμε και να κληρώσαμε 144 υπέροχα δώρα.

γ) Επίσης όλους όσους συμμετείχαν ενεργά στη λαχειοφόρο της χοροεσπερίδας μας, αγοράζοντας λαχνούς και στήριξαν στην προσπάθειά μας αυτή.

Οι κερδισμένοι της λαχειοφόρου έχουν ήδη ενημερωθεί και παραλάβει τα δώρα τους.

Επίσης την πραγματοποιήσει του Αποκριάτικου Καρναβαλιού σε συνεργασία με τους άλλους συλλόγους και την βοήθεια του Δήμου Σκοπέλου.

Σας ευχαριστούμε πολύ όλους που μας τιμήσατε και μας στηρίξατε. Σας ευχόμαστε ολόψυχα υγεία και ευημερία στις οικογένειές σας

 

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

 ΤΟ Δ.Σ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ