Ζεσταίνει μηχανές η Volotea

0
56
Volotea

Σταθερή βάση συνεργασίας έχει αναπτυχθεί ανάμεσα στον Δήμο Σκιάθου και την αεροπορική εταιρεία Volotea, που αναμένεται να πετάξει και φέτος στο αεροδρόμιο του νησιού του Παπαδιαμάντη. Διευρύνονται οι δεσμοί και η απευθείας αεροπορική σύνδεση της Σκιάθου με πέντε ιταλικούς προορισμούς, με την επίσημη πρώτη των πτήσεων για το φετινό καλοκαίρι να τοποθετείται χρονικά την 1η Ιουνίου από το Μπάρι.

Σύμφωνα με το πτητικό πρόγραμμα της εταιρείας, η Σκιάθος θα συνδεθεί αεροπορικά με το Μπάρι, τη Νάπολι, τη Βερόνα, το Τορίνο και τη Βενετία, με τη δημοτική αρχή Σκιάθου να επιδιώκει την περαιτέρω διεύρυνση των δεσμών συνεργασίας. Στη διεθνή έκθεση του Ρίμινι, τη μεγαλύτερη της Ιταλίας που συμμετείχε ο Δήμος Σκιάθου, πραγματοποιήθηκαν επαφές με εκπροσώπους της αεροπορικής εταιρείας Volotea.

Σύμφωνα με την ενημέρωση του δημάρχου Σκιάθου Θοδωρή Τζούμα στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ, προγραμματίζεται συνεργασία και σε επίπεδο προβολής του προορισμού. «Θα πραγματοποιήσουμε συνδιαφήμιση στα μέσα που χρησιμοποιεί η εταιρεία, για να προωθήσει τον προορισμό, ενώ στις αρχές Ιουλίου αρχίζει το φουλ πτητικό πρόγραμμα» επισήμανε ο δήμαρχος.

Με το βλέμμα στην ενδυνάμωση του εισερχόμενου τουρισμού, διοργανώνεται 5 έως 8 Μαΐου στη Σκιάθο το συνέδριο της Ενωσης Τουριστικών Πρακτόρων της Ιταλίας, με πρωτοβουλία του Δήμου Σκιάθου. Το συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και συνδιοργανωτή τον ΕΟΤ.

taxydromos.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ