Ζωή Κωνσταντοπούλου από τον Βόλο: Ζητώ να συμμετάσχω στο debate των πολιτικών αρχηγών

0
24

«Θέλουν να αποφύγουν τον αντίλογο και κάνουν σικέ διάλογο μεταξύ τους»

Να συμμετάσχει και η ίδια, ως επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, ζήτησε η Ζωή Κωνσταντοπούλου από τον Βόλο στο debate των πολιτικών αρχηγών που έχει οριστεί για τις 10 Μαΐου. Η κ. Κωνσταντοπούλου τόνισε πως η Πλεύση Ελευθερίας είναι το πρώτο σε δύναμη εξωκοινοβουλευτικό δημοκρατικό κόμμα και επεσήμανε πως οι πολιτικοί αρχηγοί θέλουν να αποφύγουν τον αντίλογο και να κάνουν έναν σικέ διάλογο. Η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας παρουσίασε τους υποψηφίους στη Μαγνησία, υπογραμμίζοντας πως το κόμμα θα είναι στην επόμενη Βουλή.

Το ψηφοδέλτιο που “κατεβάζει” στη Μαγνησία η Πλεύση Ελευθερίας παρουσίασε η Ζωή Κωνσταντοπούλου και δεν έκρυψε την χαρά της που η επίσημη προεκλογική εκστρατεία ξεκινά από τον Βόλο. Έφτασε στο εκλογικό κέντρο του κόμματος στο κέντρο του Βόλου, παρά την βροχή κι εκεί συνάντησε και χαιρέτισε τους φίλους και ψηφοφόρους της Πλεύσης Ελευθερίας. Το παρών έδωσε και ο υποψήφιος Δήμαρχος Βόλου κ. Νίκος Παπαπέτρος. 

Η κ. Κωνσταντοπούλου σε τοποθέτησή της αναφέρθηκε στο επερχόμενο debate πολιτικών αρχηγών λέγοντας χαρακτηριστικά “αυτοί οι κύριοι που παριστάνουν τους μάγκες και θέλουν να κάνουν debate μεταξύ τους και προσκαλούν ο ένας τον άλλο σε διαφορετικό debate είναι απρέπεια να κάνουν ένα debate μεταξύ ανδρών. Η Πλεύση Ελευθερίας κι εγώ, ως επικεφαλής της ζητώ να συμμετάσχω στο debate πολιτικών αρχηγών. Η Πλεύση Ελευθερίας είναι το πρώτο σε δύναμη εξωκοινοβουλευτικό δημοκρατικό κόμμα, είναι δηλαδή το αμέσως επόμενος από αυτά που βρίσκονται σήμερα στη Βουλή και θα είναι εκείνο που θα βρίσκεται μεθαύριο στη Βουλή μετά τις εκλογές της 21ης Μαΐου. Προσκαλώ εκείνους που θέλουν να αποφύγουν τον αντίλογο, εκείνους που θέλουν να κάνουν έναν σικέ διάλογο να δεχτούν την πρότασή μας. Θα υποβάλλουμε την πρόταση επίσημα και στη Διακομματική Επιτροπή και στην Υπουργό Εσωτερικών. Επιτέλους να ακούσει ο κόσμος και μια άλλη άποψη, επιτέλους να εκπροσωπηθεί και η φωνή των πολιτών”.

Η κ. Κωνσταντοπούλου επεσήμανε πως η Πλεύση Ελευθερίας “κατεβάσει” ψηφοδέλτιο σε όλη την Επικράτεια, ζήτησε από τους πολίτες να αναζητήσουν το ψηφοδέλτιο και αναφέρθηκε στην εκλογική διαδικασία του 2019 όπου σύμφωνα με την ίδια παρατηρήθηκε το φαινόμενο, σε εκτεταμένο βαθμό στη Λάρισα, να μην υπάρχουν ψηφοδέλτια της Πλεύσης Ελευθερίας. Για τον λόγο αυτό προειδοποίησε τόσο τον Δήμαρχο Λάρισας όσο και τον Περιφερειάρχη, ώστε να μην συμβεί κάτι τέτοιο στις 21 Μαΐου, ειδάλλως τόνισε ότι θα υπάρξουν συνέπειες.

Παρουσιάζοντας τους υποψηφίους του κόμματος στη Μαγνησία η κ. Κωνσταντοπούλου υπογράμμισε πως η Πλεύση Ελευθερίας είναι ένα κόμμα που στηρίζει τους νέους, τις γυναίκες και δίνει προτεραιότητα στα δικαιώματα, ενώ οι άνθρωποι που συγκροτούν το ψηφοδέλτιο είναι άνθρωποι των κινημάτων, δεν είναι επαγγελματίες της πολιτικής και συμβάλλουν από το υστέρημά τους σε αυτό τον αγώνα.

Η κ. Κωνσταντοπούλου παρουσίασε πρώτο τον Μαργαρίτη Πατσιαντά, υπογραμμίζοντας πως είναι από τα πιο παλιά στελέχη του κόμματος και δίπλα της σε αυτή την προσπάθεια κι έπειτα τον Γιάννη Κάιρα.

Οι υποψήφιοι για τη Μαγνησία:

Μαργαρίτης Πατσιαντάς, συνταξιούχος δικηγόρος

Γιάννης Κάιρας, εκπρόσωπος εμποροϋπαλλήλων

Παναγιώτα Κουκουβίνου

Άννα Κοντογιάννη, φιλόλογος

Βασίλης Μαγγουρίτσας

Ευγενία Φραγκουδάκη

Ιωάννα Πολύζου

Στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας από τη Μαγνησία είναι οι :Ντίνος Βαρδάκης, διπλωμάτης ΕΕ και Βάσια Καρκαγιάννη Καραμπελιά. 

Υποψήφια στην Αχαΐα η Μαρία Αλεξίου, που ζει στον Βόλο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.

Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.

Πηγή