Ζ. Μακρή: «Με συνεχείς παραδόσεις εξοπλισμού καλύπτουμε τις ανάγκες των σχολείων της Μαγνησίας»

0
2

«Η Υφυπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού και βουλευτής Ν. Μαγνησίας κα Ζέττα Μ. Μακρή συνεχίζει να ενημερώνεται και να παρακολουθεί καθημερινά τη ροή των αιτημάτων που της επικοινωνούν και καταθέτουν στην ΚΤΥΠ ΑΕ, μέσω της ορθής διαδικασίας, οι Διευθυντές Σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Μαγνησίας και συνεργάζεται στενά με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο των Κτιριακών Υποδομών ΑΕ κ. Θανάση Γιάνναρη για την παράδοση εξοπλισμού σε σχολικές μονάδες του νομού» όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.
Όπως τονίζεται, «η τελευταία αποστολή πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου και εξοπλισμός παραδόθηκε στο Νηπιαγωγείο Σούρπης και στο νεοϊδρυθέν εσπ. ΕΠΑ.Λ Αλμυρού, το οποίο εγκαινίασε η κα Μακρή στις 3 Οκτωβρίου.
Στο Νηπιαγωγείο Σούρπης η νηπιαγωγός και οι μαθητές είδαν το φορτηγό να καταφθάνει και παρέλαβαν, με μεγάλη χαρά, για το σχολείο τους βιβλιοθήκες, θρανία με καρεκλάκια, μαγνητικούς πίνακες, παιχνίδια μαθηματικής σκέψης και παιχνίδια συσχετισμού και εξέλιξης, γράμματα και αριθμούς.
Στο νεοϊδρυθέν εσπερινό ΕΠΑ.Λ Αλμυρού παραδόθηκαν βιβλιοθήκες, γραφεία με συρταριέρες, θρανία, καθίσματα και πίνακες μαρκαδόρου, ώστε η νέα δομή να λειτουργεί απρόσκοπτα χωρίς ελλείψεις σε πάγιο εξοπλισμό.
Η Υφυπουργός Παιδείας είναι σταθερά σε απευθείας συνεννόηση και συνεργασία με τον κ. Θανάση Γιάνναρη τον οποίον και ευχαρίστησε ξανά για την μεγάλη διαφορά που κάνει η δράση των Κτιριακών Υποδομών ΑΕ στα σχολεία και για την πολύτιμη στήριξη στο εκπαιδευτικό έργο και στον παιδαγωγικό χαρακτήρα της εκπαίδευσης».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.

Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.

Πηγή