Η αρρώστια της Σελίν Ντιόν – Σε ένα θαύμα ελπίζουν οι άνθρωποί της

0
2

Σε ένα θαύμα ελπίζουν οι συγγενείς της δημοφιλούς τραγουδίστριας Σελίν Ντιόν όπως παραδέχεται η αδερφή της Κλόντεν, παραχωρώντας συνέντευξη στην Καναδική Έκδοση του περιοδικού «Hello».
«Ξέρω ότι το ηθικό της παραμένει υψηλό γιατί το ακούω στη φωνή της».

Η 74χρονη Κλοντέν είναι ένα από τα πρόσωπα που βρίσκεται κοντά στην Σελίν Ντιόν και αρκετά συχνά ενημερώνει και τα μέσα ενημέρωσης. Αυτή τη φορά ωστόσο όπως ενημερώνει τους αναγνώστες του περιοδικού και τους θαυμαστές της Σελίν Ντιόν τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα.

«Σταυρώνουμε τα δάχτυλά μας ότι οι ερευνητές θα βρουν μια θεραπεία για αυτή τη φρικτή ασθένεια. Είναι μια δυνατή γυναίκα και κάνει τα πάντα για να συνέλθει».

Όπως παραδέχεται, υπάρχουν στιγμές που η Σελίν Ντιόν έχει ανεξέλεγκτους σπασμούς που συνοδεύονται από πόνους χωρίς να μπορούν να την βοηθήσουν ούτε οι γιατροί αλλά ούτε και οι θεραπείες που της έχουν χορηγηθεί έως τώρα.

«Είναι μια ασθένεια για την οποία γνωρίζουμε τόσο λίγα. Υπάρχουν σπασμοί που είναι αδύνατο να ελεγχθούν. Οι άνθρωποι συχνά πετάγονται τη νύχτα λόγω κράμπας στο πόδι ή στη γάμπα; Είναι κάπως έτσι, αλλά σε όλους τους μύες. Υπάρχουν λίγα πράγματα που μπορούμε να κάνουμε για να τη στηρίξουμε, να απαλύνουμε τον πόνο της».


Η σοκαριστική ομολογία
Η Σελίν Ντιόν είχε συγκλονίσει την υφήλιο με την ομολογία της ότι πάσχει από μια σπάνια ασθένεια που αποκαλείται το «Σύνδρομο του δύσκαμπτου ανθρώπου».

«Πρόσφατα διαγνώστηκα με μια εξαιρετικά σπάνια νευρολογική διαταραχή που ονομάζεται “Σύνδρομο του άκαμπτου ανθρώπου” που προσβάλλει ένα στο εκατομμύριο».

Πρόκειται για μια διαταραχή του νευρικού συστήματος που οδηγεί σε μυϊκή δυσκαμψία προκαλώντας πολλές φορές αφόρητους πόνους.

Με την ανακοίνωσή της, η δημοφιλής τραγουδίστρια ακύρωσε την παγκόσμια περιοδεία που θα ξεκινούσε τον Φεβρουάριο, ελπίζοντας πως θα επανέλθει σύντομα.

«Να προσέχετε τους εαυτούς σας. Να είστε καλά. Σας αγαπώ πάρα πολύ και πραγματικά ελπίζω να καταφέρω να σας δω πολύ σύντομα. Σας ευχαριστώ».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.

Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.

Πηγή