Η Μάντσεστερ Σίτι πήρε στα πέναλτι το Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ

0
2
Φάση με πρωταγωνιστές τους Νάβας και Χάλαντ

Το Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ ανάμεσα στη Μάντσεστερ Σίτι και τη Σεβίλλη στο γήπεδο Γ. Καραϊσκάκης κρίθηκε στα πέναλτι, όπου μεγάλη νικήτρια ήταν η αγγλική ομάδα με  σκορ 5-4.

Το 90λεπτο έληξε με 1-1 χάρη σε δύο γκολ με κεφαλιές των Ενεσίρι στο 25′ και του Πάλμερ στο 63′, με τον σκόρερ των Σεβιγιάνων να είναι μοιραίος στη συνέχεια και να χάνει απίστευτες ευκαιρίες, ενώ μεγάλες φάσεις για την ανατροπή είχαν και οι “Πολίτες”.
Τελικά στη διαδικασία των πέναλτι (σ.σ. δεν υπήρξε παράταση) όλοι παίκτες ήταν εύστοχοι, μέχρι να εκτελεστεί, με το σκορ στο 5-4, το πέμπτο πέναλτι για τη Σεβίλλη από τον Γκούντελι, το οποίο πήγε στο οριζόντιο δοκάρι. Ετσι η Σίτι αναδείχθηκε νικήτρια και πήρε το πρώτο της Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ.

Μάντσεστερ Σίτι: Έντερσον, Γουόκερ, Ακάντζι, Γκβάρντιολ, Ακέ, Κόβατσιτς, Ρόδρι,Πάλμερ (85΄Αλβαρες), Φόντεν, Γκρίλις- Χάαλαντ

Σεβίλλη: Μπόνο, Χεσούς Νάβας(83′ Μοντιέλ), Μπαντέ, Γκούντελι, Ακούνια, Τζόρνταν, Ράκιτιτς, Οκάμπος, Όλιβερ Τόρες (74′ Χουάνλου), Λαμέλα (90+3′ Σούσο), Εν Νεσιρί (90+3′ Μιρ).

*Πριν από την έναρξη της αναμέτρησης κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Μιχάλη Κατσουρή, που δολοφονήθηκε στα αιματηρά επεισόδια της Νέας Φιλαδέλφειας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.

Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.

Πηγή