Η μεγαλύτερη πτώση του Bitcoin τους τελευταίους δύο μήνες

0
6
Η μεγαλύτερη πτώση του Bitcoin τους τελευταίους δύο μήνες

Η μεγαλύτερη πτώση του Bitcoin τους τελευταίους δύο μήνες

To Bitcoin σημείωσε την μεγαλύτερη ημερήσια πτώση του τους τελευταίους δύο μήνες, κυρίως λόγω των υπόλοιπων κρυπτονομισμάτων. Το Dogecoin είναι ένας από τους βασικούς οδηγούς της εξέλιξης αυτής, σύμφωνα με τους αναλυτές.

Την Κυριακή που πέρασε, το Bitcoin είδε την πτώση του να αγγίζει τις 11 ποσοστιαίες μονάδες, που είναι η μεγαλύτερη πτώση που είδε το εν λόγω κρυπτονόμισμα τους τελευταίους δύο μήνες. Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί ότι το Bitcoin την περασμένη εβδομάδα είχε πραγματοποιήσει εντελώς διαφορετική πορεία, με άνοδο ρεκόρ της αξίας του.

Η πτώση στο Bitcoin εκτιμάται ότι είναι αποτέλεσμα τόσο της υψηλά ανοδικής πορείας που σημειώθηκε μία εβδομάδα πριν όσο και εξαιτίας του γεγονότος ότι η τουρκική κεντρική τράπεζα ανακοίνωσε ότι η χρήση των κρυπτονομισμάτων απαγορεύεται στην τοπική οικονομία, λόγω κινδύνων απώλειας περιουσίας. Η παρουσία του Dogecoin, παρόλο που το κρυπτονόμισμα αυτό ξεκίνησε ως ένα αστείο, αλλά είδε την αξία του να φτάνει σε άνοδο της τάξης του… 6000% από την αρχή του 2021.

Το Bitcoin έχει γίνει ένα μέσο συναλλαγών με διάσημους αποδέκτες, όπως είναι η Tesla. Η πτώση της αξίας του είναι ένα αξιοσημείωτο γεγονός, αλλά δεν φαίνεται να έχει μεγάλες συνέπειες στις συναλλαγές που βασίζονται σε εκείνο.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ