Η μητέρα του Μπάμπη κατέθεσε εκ νέου – Στο «μικροσκόπιο» ένα ζευγάρι γάντια

0
5

Εντείνεται η αγωνία για την υπόθεση εξαφάνισης του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι, ο οποίος δεν έχει δώσει σημεία ζωής για περίπου μία εβδομάδα.

Τις τελευταίες ώρες υπάρχει έντονη κινητοποίηση στο πεδίο των ερευνών, καθώς πλέον συμμετέχει και το Λιμενικό, πραγματοποιώντας έρευνες στη λιμνοθάλασσα.

Η μητέρα του βρήκε ένα ζευγάρι γάντια και τα πήγε στην αστυνομία για ανάλυση
Η μητέρα του 31χρονου εντόπισε ένα ζευγάρι γάντια μίας χρήσης στην αποθήκη του σπιτιού τους. Η γυναίκα θεώρησε ύποπτα τα γάντια και τα πήγε στην αστυνομία, προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες έρευνες και να διαπιστωθεί εάν σχετίζονται με κάποιον τρόπο με την εξαφάνιση του γιου της, σύμφωνα με πληροφορίες.

Κλήθηκε εκ νέου για κατάθεση
Στο αστυνομικό τμήμα στο Μεσολόγγι κλήθηκε εκτάκτως το μεσημέρι της Τετάρτης (10/01) για να καταθέσει η μητέρα του 31χρονου αγνοούμενου.

Η μητέρα του Μπάμπη μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα προκειμένου να ζητήσει έγγραφο για να μπορέσει να πάρει από την τράπεζα την ανάλυση του λογαριασμού του γιου της ώστε να διαπιστώσει αν είχε δώσει λεφτά στον 50χρονο κρεοπώλη, όπως αναφέρει το Tempo24.News.

Την ίδια ώρα, κάμερα στην Ιόνια Οδό έχει «πιάσει» το όχημα του 50χρονου, του τελευταίου ανθρώπου που είδε ζωντανό τον Μπάμπη, να μπαίνει σε χωράφι και στη συνέχεια να βγαίνει από εκεί αλλά και να κινείται σε διαφορετική ώρα από εκείνη που είχε δηλώσει στις Αρχές, όπως φυσικά και σε άλλο μέρος από το οποίο είχε δηλώσει πως βρισκόταν.

Παράλληλα, στο μικροσκόπιο των Αρχών μπήκε και ένα ζευγάρι γαντιών μιας χρήσης που εντοπίστηκαν κοντά στο χωράφι στο οποίο «έπιασε» η κάμερα τον 50χρονο κρεοπώλη να μπαίνει.

Ψάχνουν το κινητό του Μπάμπη μέσω του iCloud
Ανατροπή στην ανατροπή αναφορικά με το «θρίλερ» της εξαφάνισης του 31χρονου Μπάμπη στο Μεσολόγγι, με τον 50χρονο κρεοπώλη και φίλο του να αφήνεται και πάλι ελεύθερος χθες (09/01).

Ο 50χρονος άνδρας είχε προσαχθεί για παράνομη οπλοκατοχή, αφέθηκε ελεύθερος μετά από καταδίκη 4 μηνών με αναστολή και εν συνεχεία προσήχθη εκ νέου για εξηγήσεις, μέχρι να αφεθεί πάλι ελεύθερος.

Οι αστυνομικοί δεν μπορούσαν να συνεχίσουν την κράτησή του κι έτσι τού επετράπη να αποχωρήσει. Δεδομένου του κλίματος που επικρατεί στο χωριό, δεν μπόρεσε να επιστρέψει στην οικία του και έτσι, διαμένει σε σπίτι φιλικού του προσώπου, σύμφωνα με πληροφορίες.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.

Πηγή