Η νέα FW22 συλλογή του οίκου Ralph Lauren γιορτάζει την διαχρονική αξία του πιο κλασσικού χρωματικού διδύμου, μαύρου και λευκού

0
23
Η νέα FW22 συλλογή του οίκου Ralph Lauren γιορτάζει την διαχρονική αξία του πιο κλασσικού χρωματικού διδύμου, μαύρου και λευκού
Η νέα FW22 συλλογή του οίκου Ralph Lauren γιορτάζει την διαχρονική αξία του πιο κλασσικού χρωματικού διδύμου, μαύρου και λευκού

Photo by Arturo Holmes/Getty Images

Ήταν Σεπτέμβριος του 2019 όταν ο Ralph Lauren μας είχε προσκαλέσει όλους στο Ralph’s Club. Η Janelle Monáe μας είχε μαγέψει όλους ερμηνεύοντας με τρόπο υπέροχο το «Let’s Face Τhe Music and Dance» ενώ τα μοντέλα περπατούσαν ανάμεσα στα τραπέζια φορώντας τις λαμπερές δημιουργίες του οίκου. Δυόμισι χρόνια αργότερα, τα πάντα γύρω έχουν αλλάξει. Ο κόσμος δεν είναι ο ίδιος. Υπάρχει όμως κάτι που έχει παραμείνει το ίδιο. Και αυτό είναι ο τρόπος με τον οποίο ο οίκος Ralph Lauren βλέπει την ζωή.

View this post on Instagram

A post shared by Ralph Lauren (@ralphlauren)

Για να «στεγάσει» την νέα του συλλογή για το φθινόπωρο του 2022, ο Ralph Lauren διαμορφώνει τον επιβλητικό χώρο του Μουσείου Μοντέρνας Τέχνης της Νέας Υόρκης, γνωστό και ως MoMa, έτσι ώστε να θυμίζει μοντέρνα κατοικία στην 5η οδό της Νέας Υόρκης. Ενδεχομένως και το σαλόνι του, τοποθετώντας σε αυτόν αναπαυτικές πολυθρόνες με μεταλλικές λεπτομέρειες, όμορφα αντικείμενα τέχνης, τραπεζάκια διακοσμημένα με βιβλία και κορνίζες με ασπρόμαυρες φωτογραφίες που απεικονίζουν την θέα που έχει το πραγματικό του σαλόνι στο Central Park.

Ανάμεσα στο κοινό βρέθηκαν διάσημα ονόματα της showbiz που θαυμάζουν την αισθητική Ralph Lauren και εμπιστεύονται τον οίκο για τις εμφανίσεις τους, όπως είναι οι Jessica Chastain, Janelle Monáe, Lily Collins, Rachel Brosnahan, Zoey Deutch, Henry Golding, Poppy Delevingne, Naomi Biden, Xenia Adonts, Leia Sfez, Ivy Getty.

Photo by Arturo Holmes/Getty Images

Στην νέα συλλογή του Lauren για την σεζόν Autumn/Winter 2022-2023 εντοπίσαμε πολλά από τα signature στοιχεία του brand, και μάλιστα από το πρώτο μέχρι το τελευταίο look. Το σύνθημα της έναρξης του show έδωσε η Gigi Hadid  ξεκινώντας από το πρώτο κιόλας σύνολο του show που φόρεσε η Gigi Hadid: Ένα πλεκτό πουλόβερ με το μονόγραμμα του οίκου συνδυασμένο με ένα office παντελόνι σε ίσια γραμμή.

Το αριστοτεχνικό tailoring του Ralph Lauren όπως αυτό αποτυπώνεται στα ανδρόγυνα κοστούμια, τα κλασικά παλτό, τα σικάτα evening φορέματα, τα λευκά πουκάμισα και τις μπλούζες με βολάν διερευνάται μέσα από το πρίσματα της διαχρονικής γοητείας του άσπρου – μαύρου, με μικρές πινελιές παθιασμένου και ζωηρού κόκκινου, ενώ υιοθετούν και άλλα κλασικά μοτίβα- συνώνυμα του εκλεπτυσμένου στιλ όπως τα ταρτάν, τα γκρι καρό και οι ρίγες. Η ραφιναρισμένη πολυτέλεια που αποπνέουν τα looks της συλλογής επεκτείνεται και στα αναβαθμισμένα sportwear κομμάτια που αυτή περιλαμβάνει: πουλόβερ με Nordic μοτίβα, άνετα παντελόνια με ρίγα στο πλάι, καπιτονέ τζάκετ και hiking μποτάκια γίνονται αναπόσπαστο κομμάτι του φινετσάτου καθημερινού στιλ.

View this post on Instagram

A post shared by Ralph Lauren (@ralphlauren)

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσίασαν και τα αξεσουάρ που πλαισίωσαν την συλλογή. Οι Welington τσάντες επιστρέφουν σε νέες εκδοχές ανάμεσά τους και ως μία Doctor Bag σε γυαλιστερό κροκό με χρυσή αγκράφα. Η Deco Frame Bag είναι η νέα πρόταση σε βραδινά τσαντάκια, ενώ η iconic Ricky επανεμφανίζεται ως clutch.  Από τα παπούτσια ξεχωρίζουν τα two-tones spectator shoes που ολοκλήρωσαν πολλά από τα looks της συλλογής και υιοθέτησαν και αυτά την κεντρική ιδέα του show που δεν ήταν άλλη από την ανάδειξη της γοητείας του all time classic χρωματικού διδύμου, μαύρου και λευκού.

Δείτε ολόκληρο το show του οίκου Ralph Lauren για το Φθινόπωρο του 2022 παρακάτω:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ:


Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ