Η Προεδρία Biden κάνει τη Huawei να κρατά μικρό καλάθι

0
21
Η Προεδρία Biden κάνει τη Huawei να κρατά μικρό καλάθι

Huawei

Η αλλαγή σκυτάλης στον Προεδρικό θώκο των ΗΠΑ με την έλευση Biden κάνει την Huawei να διατηρεί χαμηλές προσδοκίες. Η λίστα των εταιρειών που εμπλέκονται σε ύποπτες δραστηριότητες δεν φαίνεται να αλλάζει και αυτό συμπεριλαμβάνει και την Huawei.

H υποψία της αμερικανικής Κυβέρνησης ότι η Huawei εμπλέκεται στις προσπάθειες ενεργειών κατασκοπίας της Κίνας, αποτρέπει όλες τις αμερικανικές επιχειρήσεις από τη χρήση του εξοπλισμού της Huawei. Η πεποίθηση αυτή φαίνεται ότι παραμένει και στην εποχή της διακυβέρνησης Biden, επομένως είναι λογικό η Huawei να κρατά μικρό καλάθι προσδοκιών για την επόμενη ημέρα στην αγορά των ΗΠΑ.

Η Gina Raimondo είναι η επιλογή του Joe Biden για την θέση του Υπουργού Εμπορίου. Η ίδια σημείωσε ότι δεν έχει καμία πρόθεση να αλλάξει τα όσα περιλαμβάνονται στη… μαύρη λίστα των εταιρειών για την αγορά των ΗΠΑ, επομένως η Huawei παραμένει στη δυσμενή της θέση στην αμερικανική αγορά. Το ίδιο ισχύει και για άλλες κινέζικες εταιρείες, όπως είναι η ZTE.

[via]

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ