Η στιγμή που 150 άτομα επιτίθενται σε νεαρούς που είχαν ντυθεί αποκριάτικα

0
3

Συγκλονίζει η επίθεση που δέχθηκαν το βράδυ του Σαββάτου στη Θεσσαλονίκη δύο νεαροί που φορούσαν γυναικεία ρούχα.

Σύμφωνα με το ThessToday, ομάδα εκατοντάδων ατόμων επιτέθηκε στους δύο νεαρούς στην πλατεία Αριστοτέλους, εκτοξεύοντας προς το μέρος τους αντικείμενα, μπουκάλια και πέτρες. Οι δράστες κυνήγησαν τα δυο θύματα ενώ παράλληλα βρίζαν, φτύναν και κάναν χειρονομίες προς το μέρος τους.

«Τα δυο παιδιά ευτυχώς βρήκαν καταφύγιο μέσα σε ένα κατάστημα εστίασης. Παρόλα αυτά οι δράστες ήρθαν και χτυπούσαν τα τζάμια φωνάζοντας «αφήστε τους έξω να τους κανονίσουμε εμείς». Αν δεν τους φυγάδευαμε τα παιδιά θα ήταν στο νοσοκομείο. Μπορεί να είχαμε και νεκρό. Η αγριότητα ήταν πρωτοφανής. Τρέχανε μέσα στο πλήθος και διψούσαν για βία» περιγράφει στο ThessToday αυτόπτης μάρτυρας στο περιστατικό.

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της Ελληνικής Αστυνομίας, προχωρώντας σε δεκάδες προσαγωγές εμπλεκομένων στο άγριο επεισόδιο. Εντέλει έγιναν 25 προσαγωγές με τις 21 να μετατρέπονται σε συλλήψεις. Οι 11 είναι ανήλικοι και οι 10 ενήλικοι. Σύμφωνα με πληροφορίες στις έρευνες συμμετέχει και η Υπηρεσία Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας της ΕΛΑΣ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.

Πηγή