Η τάση στην οποία δεν θα μπορέσουμε να αντισταθούμε την άνοιξη του 2024

0
4

Μπορεί ακόμη να διανύουμε την περίοδο του χειμώνα, διατηρώντας στη γκαρνταρόμπα μας τα πιο ζεστά ρούχα της ντουλάπα μας, αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν θα ρίξουμε κλεφτές ματιές στα trends της επόμενης σεζόν και το πώς θα τα ενσωματώσουμε στα looks μας. Από τις πασαρέλες των προηγούμενων μηνών έγινε φανερό πως μία είναι η τάση που θα βλέπουμε παντού, από τη στιγμή που οι περισσότεροι οίκοι την παρουσίασαν στις συλλογές τους, δίνοντας διαφορετικές εκδοχές αυτής.

Ο λόγος για τα κρόσσια που θα μπουν δυναμικά στις εμφανίσεις μας, είτε αναφερόμαστε σε φορέματα, tops, φούστες, ακόμα και τσάντες. Όπως είδαμε από τις επιλογές των Gucci, Bottega Veneta και Giorgio Armani, τα κρόσσια, που είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με την ανεμελιά του καλοκαιριού, έλαβαν μία ανανεωμένη και πιο ραφινάτη μορφή που μπορεί να ενσωματωθεί και σε πιο dressy κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας. Στην ουσία, το γεγονός ότι τα κρόσσια είναι πιο μικρά σε μέγεθος (micro-fringe) μπορούν να δημιουργήσουν νέους όγκους, πιο πλούσιους, με αποτέλεσμα να σχηματίζονται ενδιαφέρουσες σιλουέτες και αναπάντεχα looks.

τάση

BOTTEGA VENETA SS24

τάση

GIORGIO ARMANI SS24

τάση

GUCCI SS24

Παράλληλα, η “κυριαρχία” της τάσης έγινε φανερή και κατά την Εβδομάδα Μόδας Υψηλής Ραπτικής, καθώς οι σχεδιαστές ενσωμάτωσαν το micro-fringe trend πέρα από τις ready-to-wear συλλογές τους, και στις haute couture δημιουργίες τους με αριστοτεχνικό τρόπο. Valentino, Schiaparelli, Chanel και Zuhair Murad ήταν μερικοί από τους οίκους που ενέδωσαν στην τάση που θα επικρατήσει την ερχόμενη άνοιξη.

τάση

VALENTINO HAUTE COUTURE SS24

τάση

SCHIAPARELLI HAUTE COUTURE SS24

τάση

CHANEL HAUTE COUTURE SS24

τάση

ZUHAIR MURAD HAUTE COUTURE SS24

Εσύ πώς σκέφτεσαι να ενσωματώσεις την trending τάση στα looks σου; Stay tuned στο elle.gr για άπλετο inspo σε ό,τι αφορά τα trends που θα μας απασχολήσουν την άνοιξη του 2024.

Φωτογραφίες: Launchmetrics / spotlight

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ