Η υπηρεσία Android Auto έρχεται επίσημα και στην Ελλάδα

0
15
Η υπηρεσία Android Auto έρχεται επίσημα και στην Ελλάδα

Android Auto: Έρχεται επίσημα και στην Ελλάδα

Η Google ανακοίνωσε πως η υπηρεσία Android Auto επεκτείνεται και θα φτάσει σε 36 νέες χώρες, ανάμεσα τους και η Ελλάδα. Όπως μας γνωστοποιεί η εταιρεία, η διάθεση θα πραγματοποιηθεί σταδιακά και αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στους επόμενους μήνες, χωρίς να γνωρίζουμε ημερομηνία κυκλοφορίας.

Όσοι έχετε Android 10 ή 11 συσκευές, θα δείτε την εφαρμογή, όταν γίνει διαθέσιμη, αυτόματα στις συσκευές σας. Για όσους έχουν συσκευή με Android 9 ή παλαιότερο λογισμικό, θα πρέπει να κατεβάσετε το Android Auto από το Play Store.

Για όσους δε γνωρίζουν, το Android Auto προσφέρει μία απλοποιημένη αρχική οθόνη στη συσκευή σας ή στην οθόνη του αυτοκινήτου σας, ώστε να μπορείτε να πλοηγήστε με ασφάλεια μέσα στο αυτοκίνητο σας, αλλά και να παραμένετε συνδεδεμένοι, χωρίς να αποσπάται η προσοχή σας. Για ασύρματη χρήση της εφαρμογής, δηλαδή προβολή στην οθόνη του αυτοκινήτου σας, θα πρέπει να έχετε αυτοκίνητο ή σύστημα ήχου που να υποστηρίζει τη λειτουργία.

Βέβαια, εδώ και αρκετό καιρό κάποιοι απολαμβάνουν την υπηρεσία με… πλάγιο τρόπο, όμως από τη στιγμή που πλέον θα έρθει και επίσημα στην Ελλάδα δε χρειάζεται να κάνετε περίπλοκα βήματα και εγκατάσταση από άγνωστες πηγές.

Autonomous

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ