Η Alberta Ferretti πιστεύει πως οι γυναίκες έχουν ανάγκη να ονειρευτούν ξανά

0
11
Η Alberta Ferretti πιστεύει πως οι γυναίκες έχουν ανάγκη να ονειρευτούν ξανά
Η Alberta Ferretti πιστεύει πως οι γυναίκες έχουν ανάγκη να ονειρευτούν ξανά

Για το Φθινόπωρο του 2022, ο ιταλικό οίκος Alberta Ferretti παρουσίασε μια συλλογή που αποθέωνε το cocooning και δίνει βάση στην ιταλική δεξιοτεχνία. «Τα ρούχα πρέπει να έχουν διάρκεια μέσα στον χρόνο. Δεν επενδύουμε σε αυτά για να μας συντροφεύσουν μια, δύο το πολύ, σεζόν.

Alberta Ferretti 1
Alberta Ferretti 2

Για αυτό και η έμφαση στην δεξιοτεχνία και την ποιότητα κρίνεται αναγκαία για εμένα σε αυτή τη φάση», δηλώνει η designer Alberta Ferretti αναφορικά με την νέα συλλογή που φέρει την υπογραφή της. Αυτή τη φορά η Ferretti δεν διστάζει να αφήσει για λίγο στην άκρη την ανάλαφρη, ρομαντική δημιουργική της ματιά και να δει την γυναικεία γκαρνταρόμπα με άλλο μάτι.

Alberta Ferretti 3

Σε αυτή την συλλογή τα πανωφόρια είχαν την τιμητική τους. Μακριές, χουχουλιάρικες, συνθετικές γούνες, outwear με ζωηρά floral μοτίβα, υπέρκομψα παλτό που έφταναν σχεδόν μέχρι τον αστράγαλο – από εκείνα στα οποία μας έχει συνηθίσει η Ferretti – biker jackets με επένδυση έκαναν αισθητή την παρουσία τους στην πασαρέλα. Το ίδιο ισχύει και για το glam στοιχείο.

Οι παγιέτες, το lurex και το glitter φώτισαν πολλές από τις εμφανίσεις της Ferretti, είτε για τις ανάγκες μερικών all day συνόλων, μέσω ζεστών, πλεκτών πουλόβερ και tailored παντελονιών, είτε για πιο βραδινούς συνδυασμούς, για τους οποίους σχεδίασε και μια σειρά από αιθέρια φορέματα, όπως μόνο εκείνη ξέρει να κάνει τόσο καλά.

«Αν και η συλλογή μου αυτή τη φορά ήταν πιο σκοτεινή, πιο μυστηριώδης, ήθελα να υπάρχει το λαμπερό στοιχείο κάπου εκεί μέσα, χωρίς όμως να είναι κραυγαλέο», μαρτυρά η σχεδιάστρια όσον αφορά τις metallics πινελιές που χαρακτηρίζουν την συλλογή της.

Και έπειτα το δέρμα! Υπήρχε και αυτό κάπου εκεί και έδινε το παρών. Όπως και η τσόχα και το απαλό σατέν. Όσον αφορά την χρωματική παλέτα, η Ferretii πάντα κάνει τις σωστές και πιο ενδιαφέρουσες επιλογές. Έτσι και τώρα λοιπόν, το ζωηρό κόκκινο, το μωβ, το καμηλό, το μαύρο και το μεταλλικό γκρι έκαναν την συλλογή της απλά μαγική.

Δείτε ολόκληρο το show του οίκου Alberta Ferretti παρακάτω:


Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ