Η Apple απολογείται για τη διαφήμιση του iPad Pro – Δεν θα προβληθεί στην τηλεόραση

0
4

Η Apple συνηθίζει να μας προσφέρει μερικά από τα πιο αξιομνημόνευτα διαφημιστικά σποτ, αλλά με την τελευταία της διαφήμιση για το iPad Pro δεν τα κατάφερε.

Το βίντεο δείχνει μια πληθώρα δημιουργικών εργαλείων και οργάνων να συνθλίβονται από μια υδραυλική πρέσα με ένα iPad Pro να αναδύεται στο τέλος. Η διαφήμιση προκάλεσε αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, γεγονός που οδήγησε την Apple να εκδώσει επίσημη απάντηση.

Η δημιουργικότητα είναι στο DNA μας στην Apple και είναι απίστευτα σημαντικό για εμάς να σχεδιάζουμε προϊόντα που ενδυναμώνουν τους δημιουργούς σε όλο τον κόσμο. Στόχος μας είναι να γιορτάζουμε πάντα τους μυριάδες τρόπους με τους οποίους οι χρήστες εκφράζονται και ζωντανεύουν τις ιδέες τους μέσω του iPad. Χάσαμε το στόχο με αυτό το βίντεο και λυπούμαστε. – Tor Myhren, Αντιπρόεδρος Marketing Communications της Apple

Η διαφήμιση με τον τίτλο “Σύγκρουση!” είναι ακόμα διαθέσιμη στο επίσημο κανάλι της Apple στο YouTube, αλλά η εταιρεία επιβεβαίωσε ότι δεν θα προβληθεί στην τηλεόραση.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ