Η Apple δε σχεδιάζει να φέρει πίσω το Touch ID στα επόμενα μοντέλα iPhone

0
1

Η Apple έχει εξετάσει την επαναφορά του Touch ID στα επερχόμενα μοντέλα iPhone αλλά τελικά αποφάσισε να μην το κάνει στο κοντινό μέλλον.

H φήμη ότι η Apple θα επαναφέρει το Touch ID στα iPhone ακούγεται εδώ και χρόνια. Σύμφωνα με ένα κινεζικό δημοσίευμα, ωστόσο, δεν θα το κάνει στη σειρά iPhone 16.

Οι πληροφορίες προέρχονται από έναν ειδικό σε ολοκληρωμένα κυκλώματα στο Weibo με ιστορικό στην ανταλλαγή πληροφοριών σχετικά με τα σχέδια της Apple. Σε μια νέα ανάρτηση, εξήγησε ότι το μεγαλύτερο μέρος του εξοπλισμού που χρησιμοποιήθηκε αρχικά για την κατασκευή των τσιπ που απαιτούνται για την έκδοση του Touch ID‌ στο iPhone έχει προφανώς πλέον οριστικά τερματιστεί, με εναπομείνασες μονάδες μόνο αυτές που χρησιμοποιούνται για το iPhone SE τρίτης γενιάς. Αυτό υποδηλώνει ότι η Apple δεν σχεδιάζει να αναβιώσει το Touch ID ως μέθοδο ελέγχου ταυτότητας στο iPhone στο άμεσο μέλλον.

Η Apple αναμένεται να υιοθετήσει έναν σχεδιασμό πλήρους οθόνης για το iPhone SE τέταρτης γενιάς με Face ID, αντί να αναπτύξει έναν αισθητήρα Touch ID κάτω από την οθόνη, όπως κάνουν οι περισσότεροι κατασκευαστές Android.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ