Η Apple δοκιμάζει ένα HomePod τρίτης γενιάς με οθόνη αφής LCD

0
4

Εικόνες που διέρρευσαν και δημοσιεύθηκαν στο Χ δείχνουν μια κυκλική οθόνη αφής LCD που δοκιμάζεται σε ένα νέο έξυπνο ηχείο HomePod.

Οι φωτογραφίες δημοσιεύθηκαν από το χρήστη “@KosutamiSan” και σε αυτές βλέπουμε τον κυκλικό δακτύλιο στο επάνω μέρος του τρέχοντος HomePod να χρησιμοποιείται για την ενεργοποίηση του Siri τη ρύθμιση της έντασης του ήχου στις αναπαραγωγές καθώς και την παύση ενός κομματιού, την παράλειψή του, την επιστροφή σε ένα προηγούμενο και τo κλείσιμο ενός ξυπνητηριού.

Το 9to5Google επικοινώνησε με τις πηγές του και επιβεβαίωσε πως το πρωτότυπο της φωτογραφίας, με την ονομασία B720, είναι μια νέα συσκευή στην οποία εργάζεται αυτή τη στιγμή η Apple. Η εφαρμογή LcdUTest που εμφανίζεται στη φωτογραφία στην οθόνη στο επάνω μέρος του HomePod είναι μια εφαρμογή που χρησιμοποιείται εσωτερικά από μηχανικούς της Apple για τη δοκιμή της οθόνης.

Όσον αφορά τη λειτουργικότητα της νέας οθόνης, το 9to5Google αναφέρει ότι θα εμφανίζει θολή κινούμενη εικόνα χρωμάτων με βάση το εξώφυλλο ενός άλμπουμ κατά την αναπαραγωγή ενός τραγουδιού. Μπορεί επίσης να ειδοποιεί τους χρήστες για μια εισερχόμενη τηλεφωνική κλήση και να τους επιτρέπει να απαντούν σε ένα μήνυμα.

Δεδομένου ότι η συσκευή στην εικόνα θεωρείται πρωτότυπο προχωρημένου σταδίου, είναι πιθανό αυτό το νέο HomePod να παρουσιαστεί σύντομα για να αντικαταστήσει το HomePod δεύτερης γενιάς που κυκλοφόρησε στις 3 Φεβρουαρίου φέτος.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ