Η Apple εργάζεται επάνω στην χρήση USB-C για τα iPhone

0
2
Η Apple εργάζεται επάνω στην χρήση USB C για τα IPhone

Η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει κάνει τεράστια βήματα για να εξασφαλίσει ένα κοινό πρότυπο φόρτισης, τύπου USB-C για την πλειονότητα των ηλεκτρονικών ειδών που πωλούνται στα κράτη μέλη της και από αυτό δεν θα μπορούσε να γλυτώσει η Apple και τα προϊόντα της.

Εκτός από τα smartphone και τα tablet, η κοινή οδηγία φόρτισης θα ισχύει επίσης για παραγωγούς ψηφιακών φωτογραφικών μηχανών, ακουστικών, ακουστικών, φορητών κονσολών βιντεοπαιχνιδιών, φορητών ηχείων, ηλεκτρονικών αναγνωστών, πληκτρολογίων, ποντικιών, φορητών συστημάτων πλοήγησης, ακουστικών, καθώς και φορητών υπολογιστών.

Ενώ η Apple έχει ήδη ανακοινώσει ότι εργάζεται σε ένα iPhone USB-C, η απόφαση θα μπορούσε επίσης να επηρεάσει ορισμένα από τα κορυφαία τηλέφωνα Android και ιδιαίτερα αυτά που μπορούν να φορτίσουν σε ταχύτητες 15 W ή υψηλότερες. Δεδομένου ότι το iPhone είναι πλέον το μόνο πλεονέκτημα στην αργή πορεία της Apple προς την υιοθέτηση του παγκοσμίως προτύπου φόρτισης, ορισμένες αναφορές υποδεικνύουν ότι η εταιρεία μπορεί να κυκλοφορήσει ένα iPhone USB-C το επόμενο φθινόπωρο.

Ο περιορισμός των περιβαλλοντικών αποβλήτων οδηγεί την απόφαση της ΕΕ να επιβάλει την υιοθέτηση του USB-C. Η ελπίδα, μακροπρόθεσμα, είναι ότι κάθε συσκευή που λειτουργεί με μπαταρία θα μπορούσε να επαναφορτιστεί με ασφάλεια χρησιμοποιώντας ένα πρότυπο φόρτισης, εξαλείφοντας έτσι τα σενάρια όπου οι καταναλωτές αναγκάζονται να αγοράζουν/απορρίψουν καλώδια ασταμάτητα.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ