Η Apple φέρεται να ετοιμάζει οθόνες OLED 32 και 42″ για το 2027

0
3

Η Apple θα μεταφέρει σχεδόν όλα τα μοντέλα iPad, MacBook και εξωτερικών οθονών της σε οθόνες OLED έως το 2027, σύμφωνα με την εταιρεία τεχνολογικών ερευνών Omdia.

Οι πιο πρόσφατες προβλέψεις της Omdia για την οθόνη OLED IT, σύμφωνα με το OLEDInfo, υποστηρίζουν ότι οι αποστολές OLED παγκοσμίως θα αυξηθούν γρήγορα από περίπου 9,7 εκατομμύρια μονάδες το 2022 σε πάνω από 70 εκατομμύρια το 2028. Το μεγαλύτερο μέρος αυτής της ανάπτυξης θα οφείλεται στα laptop, αλλά ο αριθμός των OLED tablet θα παρουσιάσει επίσης απότομη αύξηση κατά την περίοδο αυτή.

Ο κύριος συντελεστής αυτής της αναμενόμενης αύξησης λέγεται ότι θα οφείλεται στη διευρυμένη χρήση οθονών OLED από την Apple σε όλες τις συσκευές της. Σύμφωνα με άλλες φήμες, η Omdia πιστεύει ότι η Apple θα αρχίσει να χρησιμοποιεί πάνελ OLED για το iPad ξεκινώντας με νέα μοντέλα iPad Pro το επόμενο έτος, ακολουθούμενο από ένα OLED MacBook Pro το 2026. Η Apple θα καταργήσει σχεδόν εξ ολοκλήρου τις οθόνες LCD και mini-LED στις κινητές συσκευές έως το 2026. Το δημοσίευμα αναφέρει επίσης ένα αναδιπλούμενο μοντέλο iPad Pro 20 ιντσών με OLED σε αυτό το χρονικό πλαίσιο.

Το 2027, η Apple προφανώς θα αρχίσει να χρησιμοποιεί πάνελ QD-OLED ή WOLED για οθόνες 32 ιντσών και 42 ιντσών, πιθανότατα για μελλοντικά μοντέλα iMac ή εξωτερικές οθόνες. Το Pro Display XDR είναι το μόνο υπάρχον προϊόν της Apple με οθόνη 32 ιντσών και προς το παρόν δεν υπάρχει συσκευή 42 ιντσών.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ