Η Asus διαψεύδει πως διακόπτει τη σειρά Zenfone

0
1

Χθες, ένα δημοσίευμα από ταϊβανέζικο μέσο ενημέρωσης υποστήριξε ότι η Asus διακόπτει τη σειρά smartphone Zenfone και πως οι υπάλληλοι που απασχολούνταν εκεί θα μεταφερθούν στο τμήμα ROG ή σε άλλα τμήματα της εταιρείας. Αναφερόταν, μάλιστα, ότι αυτή η ενέργεια ήταν στο πλαίσιο γενικότερης οργανωτικής αναδιάρθρωσης.

Τώρα, η Asus διαψεύδει αυτό το δημοσίευμα με μια δήλωση Τύπου που αναφέρει ότι το δημοσίευμα δεν είναι αληθές.

Παράλληλα, είχε αναφερθεί ότι η εταιρεία μείωσε τον αριθμό των εργαζομένων στα τμήματα υπολογιστών της στην Κίνα και την Ταϊβάν. Ενώ η Asus δεν έχει σχολιάσει τις απολύσεις, διαβεβαίωσε ότι οι σειρές προϊόντων Zenfone και ROG Phone δεν θα διακοπούν.

“Θα θέλαμε να αντιμετωπίσουμε τη φήμη ότι το Asus Zenfone 10 θα είναι η τελευταία γενιά της σειράς και η σειρά προϊόντων Asus Zenfone θα κλείσει. Αυτό δεν είναι αλήθεια. Θα συνεχίσουμε τις δύο κύριες επιχειρηματικές σειρές προϊόντων τηλεφώνου μας, το ROG Phone και το Zenfone. Η Asus έχει μια ισχυρή δέσμευση για την επιχείρηση και τους πελάτες μας για smartphone. Ανατρέξτε στην πρόσκληση κερδών για το δεύτερο τρίμηνο για περισσότερες πληροφορίες. Μείνετε συντονισμένοι για τις σειρές προϊόντων μας για το 2024”, ανέφερε η Asus στην επίσημη δήλωση τύπου της.

Η κλήση κερδών που αναφέρθηκε αποκαλύπτει στην πραγματικότητα ότι η Asus σχεδίαζε την αναδιάρθρωση τον Ιούνιο, αφού η οικονομική της έκθεση ανέφερε την πρώτη τριμηνιαία ζημία της σε περισσότερα από τέσσερα χρόνια.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ