Η ASUS φέρεται να σταματάει τη σειρά Zenfone

0
2

Το ASUS Zenfone 10 φέρεται να είναι το τελευταίο smartphone της σειράς Zenfone, αφού φήμες θέλουν την εταιρεία να κλείνει το αντίστοιχο τμήμα.

Ένα δημοσίευμα από το Technews Taiwan επισημαίνει ότι η ASUS πραγματοποιεί εσωτερική αναδιάρθρωση και ως μέρος της διαδικασίας διακόπτει κάποια τμήματα. Μεταξύ αυτών είναι και το τμήμα της Zenfone, με τους εργαζόμενους του οποίου να έχουν απορροφηθεί από το τμήμα ROG Phone και άλλα τμήματα της εταιρείας.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, η ASUS σταμάτησε να επιτρέπει ξεκλείδωμα bootloader για τους κατόχους Zenfone, με την εταιρεία να υποστηρίζει, ωστόσο, ότι είναι κάτι προσωρινό. Πριν μερικές εβδομάδες, πάλι, εντοπίστηκε πως η ASUS είχε αφαιρέσει παλαιότερα firmware Zenfone από τον ιστότοπό της. Οι συντονιστές της κοινότητας απάντησαν ότι η ASUS δεν παρέχει πλέον προηγούμενες εκδόσεις firmware ή πακέτα υποβάθμισης για να διασφαλίσει ότι οι χρήστες παραμένουν σε ενημερωμένο firmware.

Ομολογουμένως, η σειρά Zenfone της Asus δεν πούλησε ποτέ πολύ παρά το γεγονός ότι ήταν στην αγορά από το 2014. Η σειρά ξεκίνησε ως μια budget-friendly συσκευή, αλλά τα πιο πρόσφατα χρόνια, έγινε δημοφιλής για τις compact διαστάσεις και τις ναυαρχίδες της. Αλλά ούτε κι αυτό ήταν αρκετό για να γίνει πετύχει μεγάλες πωλήσεις.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ