Η Bella Hadid φόρεσε το παλτό από Mango με το οποίο θα βγάλεις όλη την άνοιξη

0
3

Έχοντας εισέλθει και επίσημα στην άνοιξη, έχουμε ήδη αρχίσει να κάνουμε τις απαραίτητες αλλαγές στη γκαρνταρόμπα μας. Τα puffer μπουφάν και τα γούνινα παλτό του χειμώνα μπαίνουν προς το παρόν στο πίσω μέρος της ντουλάπας μας, προκειμένου να αντικατασταθούν από τα πιο ελαφριά πανωφόρια που θα κάνουν το τέλειο pairing με την εποχή. Και ξέρουμε ακριβώς ποιο είναι το παλτό που θα φοράμε όλη την άνοιξη, το οποίο επέλεξε και η Bella Hadid σε πρόσφατη εμφάνισή της.

Ειδικότερα, το διάσημο μοντέλο που τον τελευταίο καιρό απέχει από τον χώρο της μόδας, ετοιμάζοντας το δικό της brand, φωτογραφήθηκε στον δρόμο, έχοντας πραγματοποιήσει μια casual εμφάνιση. Όπως βλέπουμε από το φωτογραφικό υλικό, η Bella Hadid έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στη “safe” καμπαρντίνα που είναι το ιδανικό παλτό για την εποχή.

παλτό

Από το ανοιχτό χρώμα και τη σουέντ υφή, το εν λόγω παλτό μοιάζει να πληροί όλες τις προϋποθέσεις, χαρίζοντάς σου στιλιστικά points και φυσικά ζεστασιά τις πιο κρύες ημέρες της άνοιξης. Παράλληλα, είναι μία διαχρονική επιλογή, πράγμα που θα σου δώσει την ευκαιρία να την κρατήσεις για καιρό στη γκαρνταρόμπα σου. Ωστόσο, το καταπληκτικό με αυτό το παλτό είναι ότι μπορείς εύκολα να το βρεις, καθώς ανήκει στη συλλογή της MANGO. Όσο κι αν η Hadid έχει στα πόδια της όλους τους μεγάλους οίκους μόδας, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν εμπιστεύεται τα value for money brands, που έχουν να προτείνουν items που σίγουρα θα βρουν μία θέση στη γκαρνταρόμπα σου.

Αν σε ενδιαφέρει να ενσωματώσεις στα looks σου το παλτό που θα φοράς όλη την άνοιξη, τότε μπορείς να ρίξεις μία ματιά παρακάτω, μαθαίνοντας περισσότερα για το κομμάτι που θα μείνει για χρόνια στη ντουλάπα σου.

Καμπαρντίνα 100% σουέντ, MANGO

παλτό

Φωτογραφίες: Courtesy of Mango

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ