Η crossbody τσάντα που δεν θα βγάλεις από πάνω σου όλο το 2024 κοστίζει μόνο 20 ευρώ

0
9

Θέλοντας να κάνεις μία ανανέωση στη γκαρνταρόμπα σου με αφορμή τη νέα χρόνια, η περίοδος των εκπτώσεων είναι η ιδανική για να το επιχειρήσεις. Εδώ και κάποιες ημέρες αρκετά καταστήματα έχουν βάλει τα προϊόντα τους σε έκπτωση, με αποτέλεσμα να μπορείς να βρεις items που επιθυμούσες σε προνομιακές τιμές. Αν μετάνιωσες που μέσα στο 2023 δεν επένδυσες σε μία crossbody τσάντα που θα φοράς καθημερινά, υπάρχει τρόπος να “εξιλεωθείς”.

Κάνοντας την πρώτη μας βόλτα στα αγαπημένα μας online καταστήματα, “πέσαμε” πάνω σε μία τσάντα που φοριέται χιαστί και αναμφίβολα θα μπει στη wishlist σου. Ο λόγος για τη δερμάτινη crossbody τσάντα από ZARA που θα ερωτευθείς με την πρώτη ματιά. Πρόκειται για το item που θα φοράς καθημερινά  μέσα στο 2024, καθώς μπορεί να συνδυαστεί με οποιοδήποτε casual outfit. Μάλιστα, μιλώντας για casual, η εν λόγω τσάντα θα είναι ιδανική για οποιαδήποτε casual Friday στο γραφείο. Από την άλλη, έχει το κατάλληλο μέγεθος καθώς μπορεί να χωρέσει μέσα της τα απολύτως απαραίτητα και κάτι παραπάνω, ενώ ανοίγει εύκολα για να έχεις άμεση πρόσβαση στα προσωπικά σου αντικείμενα.

τσάντα

Το φανταστικό, όμως, είναι πως δεδομένου ότι διανύουμε την πρώτη περίοδο εκπτώσεων για το 2024, η crossbody τσάντα από ZARA κοστίζει μόνο 20 ευρώ, πράγμα που σου δίνει τη δυνατότητα και να την αποκτήσεις και παράλληλα να κάνεις save up. Αν λοιπόν σε ενδιαφέρει να τη βάλεις στο καλάθι σου και να διαβάσεις περισσότερα σχετικά, ρίξε μία ματιά παρακάτω.

Τσάντα χιαστί με καπάκι, ZARA

τσάντα

Κεντρική φωτογραφία: Launchmetrics / spotlight

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ