Η Deva Cassel είναι το νέο πρόσωπο του οίκου Dior

0
4

Με τον οίκο Dior να αναδεικνύει στις καμπάνιες του πρόσωπα που αποπνέουν αυτοπεποίθηση, αλλά και κομψότητα, η επιλογή της Deva Cassel ως International Fashion and Beauty Ambassador του luxury brand μοιάζει να είναι απόλυτα ταιριαστή.  Ο φημισμένος γαλλικός οίκος ανακοίνωσε πως το διάσημο μοντέλο αναλαμβάνει να γίνει το νέο πρόσωπο για τις δημιουργίες της καλλιτεχνικής διευθύντριας του Dior, Maria Grazia Chiuri αλλά και για τη σειρά προϊόντων ομορφιάς που επιμελείται εδώ και χρόνια ο Peter Philips. 

Γεννημένη το 2004, η Deva Cassel είναι η φρέσκια προσθήκη στην οικογένεια του οίκου, ο οποίος μέρα με τη μέρα εξελίσσεται, με σκοπό να απευθύνεται σε κάθε γυναίκα ανεξάρτητα από την ηλικία της.

Λίγα λόγια για τη Deva Cassel

H Deva Cassel μεγάλωσε μεταξύ Γαλλίας, Ιταλίας και Βραζιλίας, με αποτέλεσμα να καταφέρει να είναι πολύγλωσση. Η ίδια μιλάει 5 γλώσσες, ενώ από μικρή ηλικία έχει δείξει την αδυναμία της στις τέχνες, ένα “μικρόβιο” που φυσικά κληρονόμησε από τους διάσημους γονείς της και ηθοποιούς, Monica Bellucci και Vincent Cassel. Πέρα όμως από το μόντελιγκ, η ίδια ασχολείται και με το τραγούδι και τη ζωγραφική, αφού από την παιδική της ηλικία λαμβάνει μαθήματα και για τα δύο.

Μέχρι τώρα, η ίδια έχει καταφέρει να βρεθεί στα εξώφυλλα των μεγαλύτερων περιοδικών μόδας, ενώ έχει περπατήσει σε high – profile σόου στις Εβδομάδες Μόδας, έχοντας ξεκινήσει την καριέρα της στα 16. Παράλληλα, τον περασμένο χρόνο έκανε το ντεμπούτο της στον κινηματογράφο, αναλαμβάνοντας τον πρώτο της ρόλο σε ταινία. Ειδικότερα, η Deva Cassel πρωταγωνίστησε στην ταινία της Laura Luchetti “La Bella Estate”, στην οποία ενσαρκώνει τη μούσα ενός ζωγράφου τη δεκαετία του ’30. Ύστερα από την επιτυχημένη συμμετοχή της στην πρώτη της ταινία, η ίδια θα εμφανίστεί στην ιταλική σειρά “The Leopard” τον Σεπτέμβριο, που θα προβληθεί στο Netflix.

Φωτογραφία: Courtesy of Dior

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ